500 MİLYON TL’LİK İKİ DEV PROJE

SİYASET 11.09.2019 - 18:31, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2596+ kez okundu.
 

500 MİLYON TL’LİK İKİ DEV PROJE

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, seçim sürecinde vaat ettiği büyük projeler için atılan adımları anlattı.
Sabahın erken saatlerinde Balık Satış Pazarında balıkçı esnafı ile ardından da şehir içi öğrenci taşımacılığı yapan servisçilerle bir araya gelen Başkan Şenlikoğlu, 500 Milyon TL değerinde iki büyük proje için önemli mesafe kat ettiklerini ve yakın süre içerisinde çalışmaların başlayacağını söyledi. “ŞEHİR İÇİ GİRİŞ” İLE “PARK 42 VE 47” PROJELERİ HEYECAN YARATTI Sık Sık şehir girişinin ve trafiğinin rahatlaması adına düzenlemeler yapılacağını dile getiren Başkan Şenlikoğlu, şehir içi servisçilerine ve balıkçılara hem müjde verdi, hem de sorunlarını dinledi. Keşap Durağı ile Bulancak durağı arasına yapılması planlanan “BAT-ÇIK” ve Aksu mevkii çöp alanında yapılması düşünülen “PARK 42 ve PARK 47 Projesi” için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüştüğünü söyleyen Başkan Şenlikoğlu yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Ankara’ya gittiğimizde Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile görüşme gerçekleştirip, şehrimizin sorunlarını kendilerine anlattık. Cumhurbaşkanımıza ve Bakanlarımıza öncelikle teşekkür ediyorum. Sağ olsunlar Cumhurbaşkanımız ve bakanlarımız projelerin Giresun’a kazandırılması konusunda tam destek veriyorlar. Öncelik olarak yapmayı düşündüğümüz iki proje var. Bunlardan biri trafik sorununu düzene sokacak ve şehrimizin girişine güzellik katacak Bat-Çık projemiz. İkincisi ise Aksu mevkiinde çöp alanında yapmayı düşündüğümüz  “Park 42 ve 47” projemiz. Bu iki projenin yaklaşık maliyeti 500 Milyon TL’yi buluyor. Finansmanını bakanlığımızın üstleneceği bu projeler için en kısa sürede start vereceğiz.” Şehir içi trafiğinin rahatlaması adına Bat-Çık Projesinin dolmuş ve servis esnafı için de çok önemli olduğunu vurgulayan Başkan Şenlikoğlu, Giresun artık yatırımlarla konuşulacak dedi.
Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, seçim sürecinde vaat ettiği büyük projeler için atılan adımları anlattı.

Sabahın erken saatlerinde Balık Satış Pazarında balıkçı esnafı ile ardından da şehir içi öğrenci taşımacılığı yapan servisçilerle bir araya gelen Başkan Şenlikoğlu, 500 Milyon TL değerinde iki büyük proje için önemli mesafe kat ettiklerini ve yakın süre içerisinde çalışmaların başlayacağını söyledi.

“ŞEHİR İÇİ GİRİŞ” İLE “PARK 42 VE 47” PROJELERİ HEYECAN YARATTI

Sık Sık şehir girişinin ve trafiğinin rahatlaması adına düzenlemeler yapılacağını dile getiren Başkan Şenlikoğlu, şehir içi servisçilerine ve balıkçılara hem müjde verdi, hem de sorunlarını dinledi.

Keşap Durağı ile Bulancak durağı arasına yapılması planlanan “BAT-ÇIK” ve Aksu mevkii çöp alanında yapılması düşünülen “PARK 42 ve PARK 47 Projesi” için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüştüğünü söyleyen Başkan Şenlikoğlu yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Ankara’ya gittiğimizde Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile görüşme gerçekleştirip, şehrimizin sorunlarını kendilerine anlattık. Cumhurbaşkanımıza ve Bakanlarımıza öncelikle teşekkür ediyorum. Sağ olsunlar Cumhurbaşkanımız ve bakanlarımız projelerin Giresun’a kazandırılması konusunda tam destek veriyorlar. Öncelik olarak yapmayı düşündüğümüz iki proje var. Bunlardan biri trafik sorununu düzene sokacak ve şehrimizin girişine güzellik katacak Bat-Çık projemiz. İkincisi ise Aksu mevkiinde çöp alanında yapmayı düşündüğümüz  “Park 42 ve 47” projemiz. Bu iki projenin yaklaşık maliyeti 500 Milyon TL’yi buluyor. Finansmanını bakanlığımızın üstleneceği bu projeler için en kısa sürede start vereceğiz.”

Şehir içi trafiğinin rahatlaması adına Bat-Çık Projesinin dolmuş ve servis esnafı için de çok önemli olduğunu vurgulayan Başkan Şenlikoğlu, Giresun artık yatırımlarla konuşulacak dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.