13 BİN ÖĞRENCİ DERS BAŞI YAPTI

GÜNDEM 09.09.2019 - 17:41, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2426+ kez okundu.
 

13 BİN ÖĞRENCİ DERS BAŞI YAPTI

2019-2020 eğitim öğretim dönemi 9 Eylül Pazartesi günü başladı. Eğitim öğretim döneminin açılış programı da Bulancak Milli Eğitim Müdürlüğünün düzenlediği program ile 9 Eylül Pazartesi günü Bulancak Cumhuriyet meydanındaki törenle başladı.
Bulancak Cumhuriyet meydanındaki program Bulancak İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Bulut’un Atatürk anıtına çelenk sunması ile devam etti. Daha sonra saygı duruşu ve İstiklal marşının okunması ile tören tamamlandı. Saat 10.30’da Sabiha Raşit Özdemir İlkokulu’ndaki programa geçildi. Buradaki programda saygı duruşu ve İstiklal marşının okunması ile başladı. Okul öğrencileri Muhammet Esat Dikgöz ve İrem Tan’ın sunuculuğunu yaptığı program İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Bulut’un dönemin başlaması ile ilgili konuşmasıyla devam etti. Müdür Şenel Bulut, “2019-2020 Eğitim öğretim yılında bütün öğrencilerimize, öğretmenlerimize, idarecilerimize, velilerimize hayırlı uğurlu olsun. Bu yılda ilçemizdeki çalışmalarımız, projelerimiz ve faaliyetlerimize ile yine dolu dolu geçireceğiz. İlçemizde ve köylerimizdeki 44 okul ve 13 bin öğrencimiz ve velileri ile birlikte eğitim ve öğretim hayatımıza katkı yapacağız. Her zaman olduğu gibi bize destek olan kaymakamımıza, belediye başkanımıza, daire müdürlerimize teşekkür ederiz” dedi. Bu konuşmadan sonra okul öğrencileri şiirler okudu. Okul öğrencilerinin müzikli dans gösterisi, halk oyunları gösterisi ile devam eden programda 4. Sınıf öğrencileri, 1. Sınıf öğrencilerine gül hediye etti. Temsili ders zili Bulancak Kaymakamı Ali İkram Tuna, Başkan Recep Yakar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Bulut ve okul öğrencileri birlikte çaldı. Zilin çalmasından sonra sınıflarını ziyareti yapıldı. Kaymakam Tuna, Başkan Yakar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Bulut öğrencilere başarı dilediler ve kitap dağıtımı yaptılar. Eğitim öğretimin başlama programına Bulancak Jandarma Komutanı Yzb. Cihan Gültekin, İlçe Emniyet Müdürü Turgay Kovancı, Belediye Başkan Yardımcıları Emrullah Guguk, Bahtiyar Hüsem, İlçe Özel İdare Müdürü Mehmet Yanıkömer, İlçe Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Selçuk Türkmen, Sabiha Raşit Özdemir Okulu Müdürü Kenan Bayburt, okul müdürleri, öğretmenler, veliler ve vatandaşlarda katıldı.  
2019-2020 eğitim öğretim dönemi 9 Eylül Pazartesi günü başladı. Eğitim öğretim döneminin açılış programı da Bulancak Milli Eğitim Müdürlüğünün düzenlediği program ile 9 Eylül Pazartesi günü Bulancak Cumhuriyet meydanındaki törenle başladı.

Bulancak Cumhuriyet meydanındaki program Bulancak İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Bulut’un Atatürk anıtına çelenk sunması ile devam etti.

Daha sonra saygı duruşu ve İstiklal marşının okunması ile tören tamamlandı. Saat 10.30’da Sabiha Raşit Özdemir İlkokulu’ndaki programa geçildi. Buradaki programda saygı duruşu ve İstiklal marşının okunması ile başladı. Okul öğrencileri Muhammet Esat Dikgöz ve İrem Tan’ın sunuculuğunu yaptığı program İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Bulut’un dönemin başlaması ile ilgili konuşmasıyla devam etti. Müdür Şenel Bulut, “2019-2020 Eğitim öğretim yılında bütün öğrencilerimize, öğretmenlerimize, idarecilerimize, velilerimize hayırlı uğurlu olsun. Bu yılda ilçemizdeki çalışmalarımız, projelerimiz ve faaliyetlerimize ile yine dolu dolu geçireceğiz. İlçemizde ve köylerimizdeki 44 okul ve 13 bin öğrencimiz ve velileri ile birlikte eğitim ve öğretim hayatımıza katkı yapacağız. Her zaman olduğu gibi bize destek olan kaymakamımıza, belediye başkanımıza, daire müdürlerimize teşekkür ederiz” dedi. Bu konuşmadan sonra okul öğrencileri şiirler okudu. Okul öğrencilerinin müzikli dans gösterisi, halk oyunları gösterisi ile devam eden programda 4. Sınıf öğrencileri, 1. Sınıf öğrencilerine gül hediye etti.

Temsili ders zili Bulancak Kaymakamı Ali İkram Tuna, Başkan Recep Yakar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Bulut ve okul öğrencileri birlikte çaldı. Zilin çalmasından sonra sınıflarını ziyareti yapıldı. Kaymakam Tuna, Başkan Yakar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Bulut öğrencilere başarı dilediler ve kitap dağıtımı yaptılar.

Eğitim öğretimin başlama programına Bulancak Jandarma Komutanı Yzb. Cihan Gültekin, İlçe Emniyet Müdürü Turgay Kovancı, Belediye Başkan Yardımcıları Emrullah Guguk, Bahtiyar Hüsem, İlçe Özel İdare Müdürü Mehmet Yanıkömer, İlçe Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Selçuk Türkmen, Sabiha Raşit Özdemir Okulu Müdürü Kenan Bayburt, okul müdürleri, öğretmenler, veliler ve vatandaşlarda katıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.