GİRESUNLULAR ŞUHEDA'NIN İZİNDE

GÜNDEM 02.09.2019 - 09:09, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3741+ kez okundu.
 

GİRESUNLULAR ŞUHEDA'NIN İZİNDE

Giresun Federasyonu tarafından Büyük Taarruz'un 97. yıl dönümü dolayısıyla Afyonkarahisar'da anma etkinliği yapıldı.
Afyonkarahisar'ın İscehisar ilçesi Doğanlar köyünde bulunan Giresunlular Şehitliği'nde düzenlenen "Giresunlular Şühedanın İzinde" anma programı Kuran-ı Kerim tilavetinin okunmasıyla başladı.  Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından göndere Türk bayrağı çekildi. Törende bir konuşma yapan Sayın Valimizin Harun Sarıfakıoğulları,  Afyonkarahisar'da aziz şehitlerini yalnız bırakmayan İstanbul, İzmit, Bursa ve Ankara'dan gelen hemşehrilerimize teşekkür etti. Vali Sarıfakıoğulları, Afyonkarahisar'da ilerleyen yıllarda da anma etkinliklerinin tekrar etmesini dilediklerini söyledi. İstanbul ve Giresun'dan gelen çok sayıda vatandaş, "Giresunlular Şühedanın İzinde" anma programında büyük coşku yaşadı. Giresun'dan getirilen topraklar, şehit mezarlarına döküldü. Giresun'lu "Aba Zıpkalılar " şehit mezarlarının başında nöbet tuttu. Programın ardından protokol üyeleri ve Giresunlular, bölgede savaşın olduğu Dedesivri Tepesi'ne meşalelerle yürüyüş gerçekleştirdi, akabinde yemek ikramında bulunuldu.
Giresun Federasyonu tarafından Büyük Taarruz'un 97. yıl dönümü dolayısıyla Afyonkarahisar'da anma etkinliği yapıldı.

Afyonkarahisar'ın İscehisar ilçesi Doğanlar köyünde bulunan Giresunlular Şehitliği'nde düzenlenen "Giresunlular Şühedanın İzinde" anma programı Kuran-ı Kerim tilavetinin okunmasıyla başladı.  Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından göndere Türk bayrağı çekildi. Törende bir konuşma yapan Sayın Valimizin Harun Sarıfakıoğulları,  Afyonkarahisar'da aziz şehitlerini yalnız bırakmayan İstanbul, İzmit, Bursa ve Ankara'dan gelen hemşehrilerimize teşekkür etti. Vali Sarıfakıoğulları, Afyonkarahisar'da ilerleyen yıllarda da anma etkinliklerinin tekrar etmesini dilediklerini söyledi.

İstanbul ve Giresun'dan gelen çok sayıda vatandaş, "Giresunlular Şühedanın İzinde" anma programında büyük coşku yaşadı. Giresun'dan getirilen topraklar, şehit mezarlarına döküldü. Giresun'lu "Aba Zıpkalılar " şehit mezarlarının başında nöbet tuttu. Programın ardından protokol üyeleri ve Giresunlular, bölgede savaşın olduğu Dedesivri Tepesi'ne meşalelerle yürüyüş gerçekleştirdi, akabinde yemek ikramında bulunuldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.