Kaymakam Üncü, 15 Temmuz ziyaretinde

GÜNDEM 15.07.2019 - 09:19, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2912+ kez okundu.
 

Kaymakam Üncü, 15 Temmuz ziyaretinde

Bulancak Kaymakamı Hamdi Üncü, ‘15 Temmuz Şehitleri Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü’ etkinlikleri kapsamında Şehit Piyade Er Murat Keçeli’nin Bulancak’ta ikamet eden ailesini ziyaret etti.
Yapılan ziyarette Şehit Piyade Er Murat Keçeli’nin annesi Nimet Keçeli ve ailenin sorunlarını dinleyip çözüm konusunda talimatlar verdi. Her fırsatta şehit ailelerini ziyaret etmeye gayret gösterdiğini belirten Kaymakam Üncü, “Şehit ailelerimizi her fırsatta evlerinde ziyaret ediyoruz. Onlar en değerli varlıkları olan çocuklarını, devletimizin ve milletimizin selameti uğruna feda ettiler. Kendilerini ziyaret edip, hallerini sormak aziz şehitlerimize olan borcumuzdur. 15 Temmuz hain darbe girişiminde tanka, topa, tüfeğe, silaha karşı durarak, o hainleri bertaraf eden, devletin birlik ve bekası için şahadet şerbeti içen bütün şehitlerimizi de bu günün özelinde tekrar rahmet ve minnetle anıyoruz” dedi. Ziyarete İlçe Emniyet Müdürü Turgay Kovancı, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Cihan Gültekin, Bulancak Sosyal Hizmet Merkezi Müdür Vekili Özge Köse Köksal ve Şehit Gazi Birim Sorumlusu Sosyal Çalışmacı Süleyman Akbaş eşlik etti. Daha sonra Kaymakam Hamdi Üncü ve beraberindeki heyet Türkiye Muharip Gaziler Derneği Bulancak Temsilciliği’ne de ziyarette bulundu. Türkiye Muharip Gaziler Derneği Bulancak Temsilcisi Dursun Beyaz ve görüşmede hazır bulunan muharip gaziler ile sohbet eden Kaymakam Üncü, gazilerimize teşekkür etti.
Bulancak Kaymakamı Hamdi Üncü, ‘15 Temmuz Şehitleri Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü’ etkinlikleri kapsamında Şehit Piyade Er Murat Keçeli’nin Bulancak’ta ikamet eden ailesini ziyaret etti.

Yapılan ziyarette Şehit Piyade Er Murat Keçeli’nin annesi Nimet Keçeli ve ailenin sorunlarını dinleyip çözüm konusunda talimatlar verdi.

Her fırsatta şehit ailelerini ziyaret etmeye gayret gösterdiğini belirten Kaymakam Üncü, “Şehit ailelerimizi her fırsatta evlerinde ziyaret ediyoruz. Onlar en değerli varlıkları olan çocuklarını, devletimizin ve milletimizin selameti uğruna feda ettiler. Kendilerini ziyaret edip, hallerini sormak aziz şehitlerimize olan borcumuzdur. 15 Temmuz hain darbe girişiminde tanka, topa, tüfeğe, silaha karşı durarak, o hainleri bertaraf eden, devletin birlik ve bekası için şahadet şerbeti içen bütün şehitlerimizi de bu günün özelinde tekrar rahmet ve minnetle anıyoruz” dedi.

Ziyarete İlçe Emniyet Müdürü Turgay Kovancı, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Cihan Gültekin, Bulancak Sosyal Hizmet Merkezi Müdür Vekili Özge Köse Köksal ve Şehit Gazi Birim Sorumlusu Sosyal Çalışmacı Süleyman Akbaş eşlik etti.

Daha sonra Kaymakam Hamdi Üncü ve beraberindeki heyet Türkiye Muharip Gaziler Derneği Bulancak Temsilciliği’ne de ziyarette bulundu. Türkiye Muharip Gaziler Derneği Bulancak Temsilcisi Dursun Beyaz ve görüşmede hazır bulunan muharip gaziler ile sohbet eden Kaymakam Üncü, gazilerimize teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.