‘VERDİĞİMİZ SÖZLERİ YERİNE GETİRECEĞİZ’

GÜNDEM 12.07.2019 - 17:27, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3070+ kez okundu.
 

‘VERDİĞİMİZ SÖZLERİ YERİNE GETİRECEĞİZ’

Bulancak Sarayburnu Camii yanında bulunan ve 30 bağımsız bölüm/konuttan oluşan taşınmazların (Deniz Evleri Sitesi) tamamının kamulaştırma uzlaşma görüşmeleri başladı.
Kamulaştırmadan elde edilen alanın Millet Bahçesi ve Sarayburnu Camii çevre düzenleme alanı olarak değerlendirileceğini belirten Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar, konut sahipleriyle yaptıkları uzlaşma görüşmelerinin ilki olan toplantının iyi geçtiğini, tüm uzlaşma görüşmelerinin en kısa zamanda tamamlanacağını belirtti. Kamulaştırma işlemlerinin Bulancak Belediyesi tarafından sürdürüleceğini ifade eden Belediye Başkanı Yakar, “Seçim öncesi verdiğimiz en önemli sözlerden biri olan Sarayburnu Camii çevresi kamulaştırma işlemlerine başladık. Sayın Cumhurbaşkanımızın talimatı, Çevre ve Şehircilik Bakanlığımızın desteği ile yaklaşık 7 milyon lira bedelle, kamulaştırma ve dönüştürme işlemlerini tamamlayacağız. Verdiğimiz tüm sözleri bir bir yerine getirmeye devam ediyoruz. İlçemize ve vatandaşlarımıza hayırlı olsun” dedi.  
Bulancak Sarayburnu Camii yanında bulunan ve 30 bağımsız bölüm/konuttan oluşan taşınmazların (Deniz Evleri Sitesi) tamamının kamulaştırma uzlaşma görüşmeleri başladı.

Kamulaştırmadan elde edilen alanın Millet Bahçesi ve Sarayburnu Camii çevre düzenleme alanı olarak değerlendirileceğini belirten Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar, konut sahipleriyle yaptıkları uzlaşma görüşmelerinin ilki olan toplantının iyi geçtiğini, tüm uzlaşma görüşmelerinin en kısa zamanda tamamlanacağını belirtti.

Kamulaştırma işlemlerinin Bulancak Belediyesi tarafından sürdürüleceğini ifade eden Belediye Başkanı Yakar, “Seçim öncesi verdiğimiz en önemli sözlerden biri olan Sarayburnu Camii çevresi kamulaştırma işlemlerine başladık. Sayın Cumhurbaşkanımızın talimatı, Çevre ve Şehircilik Bakanlığımızın desteği ile yaklaşık 7 milyon lira bedelle, kamulaştırma ve dönüştürme işlemlerini tamamlayacağız. Verdiğimiz tüm sözleri bir bir yerine getirmeye devam ediyoruz. İlçemize ve vatandaşlarımıza hayırlı olsun” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.