Gençler şimdi sonuçları bekliyor

GÜNDEM 06.05.2019 - 17:31, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3456+ kez okundu.
 

Gençler şimdi sonuçları bekliyor

Bulancak’ta ‘Gençler Camide Kuran’la Buluşuyor, Değerlerini Öğreniyor’ projesinin yazılı sınavı yoğun katılımla yapıldı.
Giresun Bulancak ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve İlçe Müftülüğü ortaklığıyla yürütülen proje 04.03.2019 ile 03.05.2019 tarihleri arasında ilçede belirlenen 8 camide (Fatih, Ensar, Ballıca, Mevlana, Orta, Çolakoğlu, Kovanlık Eski ve Kıcıklı camilerinde) akşam namazının ardından gerçekleştirildi. Projeye Bulancak'ta 14-20 yaş aralığında 450 genç kayıt yaptırdı. Cami cemaatinin de ilgisinin yoğun olduğu proje ilk günlerde Bulancak halkının gündemine de oturdu. Projenin iki önemli hedefi bulunmaktaydı. Birincisi gençlerin camii ile buluşturulması, ikincisi ise gençlerin Kur'an ile buluşturulmasıydı.  Proje sonunda Bulancak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından eğitime devam eden öğrenciler arasında sınav yapıldı. Derslerin yarıdan fazlasına katılarak bu sınava 350 öğrenci girme hakkı kazandı. 4 Mayıs 2019 Pazar günü saat 10.00 da Bahçelievler Anadolu Lisesinde gerçekleştirilen sınavda seminerlerde verilen 43 sure ( toplam110 sayfa)  Kuran-ı Kerim Mealinden 100 soruyu cevaplandıran öğrenciler şimdi sonuçların açıklanmasını heyecanla bekliyor.
Bulancak’ta ‘Gençler Camide Kuran’la Buluşuyor, Değerlerini Öğreniyor’ projesinin yazılı sınavı yoğun katılımla yapıldı.

Giresun Bulancak ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve İlçe Müftülüğü ortaklığıyla yürütülen proje 04.03.2019 ile 03.05.2019 tarihleri arasında ilçede belirlenen 8 camide (Fatih, Ensar, Ballıca, Mevlana, Orta, Çolakoğlu, Kovanlık Eski ve Kıcıklı camilerinde) akşam namazının ardından gerçekleştirildi.

Projeye Bulancak'ta 14-20 yaş aralığında 450 genç kayıt yaptırdı. Cami cemaatinin de ilgisinin yoğun olduğu proje ilk günlerde Bulancak halkının gündemine de oturdu. Projenin iki önemli hedefi bulunmaktaydı. Birincisi gençlerin camii ile buluşturulması, ikincisi ise gençlerin Kur'an ile buluşturulmasıydı.  Proje sonunda Bulancak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından eğitime devam eden öğrenciler arasında sınav yapıldı. Derslerin yarıdan fazlasına katılarak bu sınava 350 öğrenci girme hakkı kazandı. 4 Mayıs 2019 Pazar günü saat 10.00 da Bahçelievler Anadolu Lisesinde gerçekleştirilen sınavda seminerlerde verilen 43 sure ( toplam110 sayfa)  Kuran-ı Kerim Mealinden 100 soruyu cevaplandıran öğrenciler şimdi sonuçların açıklanmasını heyecanla bekliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.