‘1500 KİŞİYE İŞ İMKANI SAĞLADIK’

SİYASET 25.03.2019 - 17:45, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2805+ kez okundu.
 

‘1500 KİŞİYE İŞ İMKANI SAĞLADIK’

Mevcut Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Recep Yakar, ‘Ustalık dönemimiz yeni başlıyor’ dedi.
AK Parti Bulancak Belediye Başkan Adayı Recep Yakar, mahalle toplantılarını sürdürüyor. Geçtiğimiz haftalarda yapım ve onarım çalışmasına başlanılan Bulancak İskelesinin yapımının tamamlandığını 27 Mart Çarşamba günü açılışının yapılacağını kaydeden Başkan Adayı Yakar, 5 yıl önce Bulancak halkından aldığı destekle büyük hizmetler yaptıklarını ifade ederek, “Ustalık dönemimiz yeni başlıyor. Sorun olan altyapı çalışmalarımız bitiyor. Hükümet destekli projelerimiz ile ilçemiz büyüyor. Gönülden gönüle giden bir yol var diyoruz ya, o yolda gidiyoruz evvel Allah. Doğalgazla ilgili çalışmalarımız yaptık, akabinde elektrikle ilgili çalışmalarımız yaptık. Evet arkadaşlar her sokağa her haneye doğalgaz bağlantımızı yapacağız inşallah. Bu bir seçim vaadi değildir. Gelecek seçimlere değil, gelecek nesillere uğraştık. Bizim derdimiz hizmet üretmek, bizim işimiz hizmet üretmek. Gönül istiyor ki her şeyi biranda yapalım. Bu gönlümüzün istemesiyle aklımızın hükmetmesiyle olmuyor. Zaman ve sabra ihtiyacımız var. Bu ilçenin her şeye sahip olma hakkı var. Yapmış olduklarımız da yapacaklarımızın teminatıdır. Bütün mahallelerimizle bütünüz. 2014 seçimlerinde bize oy veren annelerimizin, kardeşlerimizin hiçbirinin boynunu bükmedik. Hiçbirinin şapkasını kafasını yere eğdirtmedik. Çünkü sizin seçmiş olduğunuz kardeşiniz her mahallede her sokakta hizmet üretti. Sizin seçmiş olduğunuz belediye başkanınıza kimseye laf dedirttirmedik. Niye çünkü hizmet ürettik. Ne yaptık, bir Organize Sanayimiz var. Burada şuanda 1500 kardeşimiz iş sahibi oldu. Şuanda devam eden 7 fabrikamız var, bununla birlikte 1500 kardeşimiz daha iş sahibi olacak” diye konuştu. Başkan Yakar öte yandan Salı günü(bugün) saat 12.30’da Cumhuriyet Meydanında gerçekleştirecekleri mitinge tüm vatandaşları davet etti.
Mevcut Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Recep Yakar, ‘Ustalık dönemimiz yeni başlıyor’ dedi.

AK Parti Bulancak Belediye Başkan Adayı Recep Yakar, mahalle toplantılarını sürdürüyor.

Geçtiğimiz haftalarda yapım ve onarım çalışmasına başlanılan Bulancak İskelesinin yapımının tamamlandığını 27 Mart Çarşamba günü açılışının yapılacağını kaydeden Başkan Adayı Yakar, 5 yıl önce Bulancak halkından aldığı destekle büyük hizmetler yaptıklarını ifade ederek, “Ustalık dönemimiz yeni başlıyor. Sorun olan altyapı çalışmalarımız bitiyor. Hükümet destekli projelerimiz ile ilçemiz büyüyor. Gönülden gönüle giden bir yol var diyoruz ya, o yolda gidiyoruz evvel Allah. Doğalgazla ilgili çalışmalarımız yaptık, akabinde elektrikle ilgili çalışmalarımız yaptık. Evet arkadaşlar her sokağa her haneye doğalgaz bağlantımızı yapacağız inşallah. Bu bir seçim vaadi değildir. Gelecek seçimlere değil, gelecek nesillere uğraştık. Bizim derdimiz hizmet üretmek, bizim işimiz hizmet üretmek. Gönül istiyor ki her şeyi biranda yapalım. Bu gönlümüzün istemesiyle aklımızın hükmetmesiyle olmuyor. Zaman ve sabra ihtiyacımız var. Bu ilçenin her şeye sahip olma hakkı var. Yapmış olduklarımız da yapacaklarımızın teminatıdır. Bütün mahallelerimizle bütünüz. 2014 seçimlerinde bize oy veren annelerimizin, kardeşlerimizin hiçbirinin boynunu bükmedik. Hiçbirinin şapkasını kafasını yere eğdirtmedik. Çünkü sizin seçmiş olduğunuz kardeşiniz her mahallede her sokakta hizmet üretti. Sizin seçmiş olduğunuz belediye başkanınıza kimseye laf dedirttirmedik. Niye çünkü hizmet ürettik. Ne yaptık, bir Organize Sanayimiz var. Burada şuanda 1500 kardeşimiz iş sahibi oldu. Şuanda devam eden 7 fabrikamız var, bununla birlikte 1500 kardeşimiz daha iş sahibi olacak” diye konuştu.

Başkan Yakar öte yandan Salı günü(bugün) saat 12.30’da Cumhuriyet Meydanında gerçekleştirecekleri mitinge tüm vatandaşları davet etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.