Gazi Ortaokulu’nda vergi haftası kutlandı

GÜNDEM 07.03.2019 - 17:51, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3278+ kez okundu.
 

Gazi Ortaokulu’nda vergi haftası kutlandı

Bulancak Gazi Ortaokulunda ’Vergi Haftası’ gerçekleştirilen etkinliklerle kutlandı. Bu yıl 27.’si gerçekleştirilen ’Vergi Haftası’ etkinlikleri kapsamında ilçe bazında Gazi Ortaokulunda kutlandı.
Verginin toplumun tüm kesimlerine benimsetilmesi ve vergiyi gönüllü olarak ödeme alışkanlığının arttırılması amacıyla her yıl Şubat ayının son haftasında kutlanan ‘Vergi Haftası’ kutlandı. Törene Giresun Vergi Dairesi Müdürü Adnan Kaman öğrencilere haftanın önemi hakkında bilgi verdi. Bu yıl 30. Vergi Haftasını kutluyoruz. Arkadaşlarımız okullarda bilgilendirme toplantıları yapacaklar. Vergisini düzenli ödeyen vatandaşlarımıza ziyaretlerimiz olacak” dedi. Ayrıca Verginin hizmetlerin görülmesi konusunda önem taşıdığını belirten Adnan Kaman; “Vergi haftası kutlamaları bir hatırlatma ve bir hatırlama olarak düşünülmeli. Unutulmamalıdır ki herhangi bir devlet ya doğal kaynakları dünyada kabul görmüş olacak. Ve o kaynağın etkisiyle vatandaşından vergi almadan her türlü imkanı sağlayacak. Bu toplumdaki dağılım sistemi içerisinde önem taşıyan bir husus. Vergi deyip geçiyoruz ama vergi hem bu anlamda hizmetlerin görülmesi anlamında önem taşıdığı gibi aynı zamanda gelirin adil dağıtımı hususunda da vergi oranları üzerinden çok ciddi etkiler yapılması mümkün olan bir sahadır” şeklinde konuştu.
Bulancak Gazi Ortaokulunda ’Vergi Haftası’ gerçekleştirilen etkinliklerle kutlandı. Bu yıl 27.’si gerçekleştirilen ’Vergi Haftası’ etkinlikleri kapsamında ilçe bazında Gazi Ortaokulunda kutlandı.

Verginin toplumun tüm kesimlerine benimsetilmesi ve vergiyi gönüllü olarak ödeme alışkanlığının arttırılması amacıyla her yıl Şubat ayının son haftasında kutlanan ‘Vergi Haftası’ kutlandı. Törene Giresun Vergi Dairesi Müdürü Adnan Kaman öğrencilere haftanın önemi hakkında bilgi verdi.

Bu yıl 30. Vergi Haftasını kutluyoruz. Arkadaşlarımız okullarda bilgilendirme toplantıları yapacaklar. Vergisini düzenli ödeyen vatandaşlarımıza ziyaretlerimiz olacak” dedi.

Ayrıca Verginin hizmetlerin görülmesi konusunda önem taşıdığını belirten Adnan Kaman; “Vergi haftası kutlamaları bir hatırlatma ve bir hatırlama olarak düşünülmeli. Unutulmamalıdır ki herhangi bir devlet ya doğal kaynakları dünyada kabul görmüş olacak. Ve o kaynağın etkisiyle vatandaşından vergi almadan her türlü imkanı sağlayacak. Bu toplumdaki dağılım sistemi içerisinde önem taşıyan bir husus. Vergi deyip geçiyoruz ama vergi hem bu anlamda hizmetlerin görülmesi anlamında önem taşıdığı gibi aynı zamanda gelirin adil dağıtımı hususunda da vergi oranları üzerinden çok ciddi etkiler yapılması mümkün olan bir sahadır” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.