1926 Bulancakspor lidere bileniyor

SPOR 28.02.2019 - 17:14, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3066+ kez okundu.
 

1926 Bulancakspor lidere bileniyor

Pazar günü saat 13.00’de deplasmanda lider Kelkitbelediyespor ile karşı karşıya gelecek olan 1926 Bulancakspor Lider’den puan almak için gidiyor.
Teknik direktör Hakan Koçer gözetiminde gerçekleştirilen antrenmana, tüm oyuncular katılarak ısınma koşularıyla başlandı. İkinci bölümde, hücum ve savunma ağırlıklı çalışma yapan takım son bölümde ise çift kale maç oynadı. Antrenman süresince oyuncuların oldukça hırslı ve istekli oldukları gözlendi. Teknik direktör Hakan Koçer, “Namağlup kelkitbelediyespor ile deplasmanda karşı karşıya geleceğiz. Tabii ki bizim için zor bir maç. Herkes Kelkitbelediyespor’u favori görebilir. Ama futbol sahada oynanıyor. Ben takımıma inanıyor ve güveniyorum. Sahaya aslanlar gibi çıkıp puan ya da puanlar almak için mücadele edeceğiz” dedi. Bu maç öncesi Kelkitbelediyespor Hürriyet olarak 44 puanla lider konumda iken, 1926 Bulancakspor ise 28 puanla 8. sırada yer alıyor.
Pazar günü saat 13.00’de deplasmanda lider Kelkitbelediyespor ile karşı karşıya gelecek olan 1926 Bulancakspor Lider’den puan almak için gidiyor.

Teknik direktör Hakan Koçer gözetiminde gerçekleştirilen antrenmana, tüm oyuncular katılarak ısınma koşularıyla başlandı. İkinci bölümde, hücum ve savunma ağırlıklı çalışma yapan takım son bölümde ise çift kale maç oynadı. Antrenman süresince oyuncuların oldukça hırslı ve istekli oldukları gözlendi. Teknik direktör Hakan Koçer, “Namağlup kelkitbelediyespor ile deplasmanda karşı karşıya geleceğiz. Tabii ki bizim için zor bir maç. Herkes Kelkitbelediyespor’u favori görebilir. Ama futbol sahada oynanıyor. Ben takımıma inanıyor ve güveniyorum. Sahaya aslanlar gibi çıkıp puan ya da puanlar almak için mücadele edeceğiz” dedi.

Bu maç öncesi Kelkitbelediyespor Hürriyet olarak 44 puanla lider konumda iken, 1926 Bulancakspor ise 28 puanla 8. sırada yer alıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.