‘2002 ruhuyla sahaya iniyoruz’

GÜNDEM 21.02.2019 - 17:31, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2352+ kez okundu.
 

‘2002 ruhuyla sahaya iniyoruz’

31 Mart yerel seçimleri için meclis üyelerini açıklayan AK Parti, 25 Şubat Pazartesi günü Bulancak Otogarda yapılacak aday tanıtım töreni ile sahaya inecek.
2002 ruhuyla sahaya ineceklerini belirten Bulancak AK Parti İlçe Başkanı Necati Yıldırım, 25 Şubat 2019 Pazartesi günü saat 19.30’da başlayacak tanıtım törenine AK Parti’ye ve Cumhur ittifakına gönül veren herkesi çağırdıklarını belirtti. Başkan Yıldırım, “Mazlumların umudu, zalimlerin korkulu rüyası olan liderimiz sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın öncülüğünde 2002’de devraldığımız ülke yönetiminde bugüne kadar devrim niteliğinde hizmetlere imza attık. O gün ki heyecan, birlik ve beraberlik havasıyla yine ülkemiz için hayati bir önem taşıyan 31 Mart yerel seçimleri için aynı heyecan ve şevkle 25 Şubat Pazartesi günü Otogar’da buluşuyoruz. Gün birlik, gün beraberlik günüdür. Tüm kırgınlıkları, dargınlıkları bir kenara bırakıp hak davası etrafında kenetlenme zamanıdır. Gün Recep Tayyip Erdoğan’ın tökezlemesini bekleyen iç ve dış güçler karşısında baltaları gömme günüdür. Gün yarın “Keşke” dememek için taşın altına elini koyma günüdür. AK Belediyecilik anlayışının temsilcileri Kadir Aydın ve Recep Yakar 15 senede 40-50 yıllık sorunlara neşter vurmuş Bulancak, merkez ve çevre ilçelerde kendinden söz ettiren bir ilçe olmuştur. Gurbetten gelen vatandaşlarımızın değişim ve dönüşüm konusunda şaşkınlığını ve mutluluğunu görüyoruz. Bu hizmetlerin devamı için Bulancak bir kez daha AK Belediyecilik diyecek. Pazartesi günü partili partisiz tüm halkımızı aday tanıtım toplantımızda aramızda görmekten büyük onur duyarız” dedi. ‘Meclis listesinde her kesime gittik’ Meclis çalışmaları hakkında bilgi veren Başkan Yıldırım, “Meclis listesi konusunda partinin tüm unsurlarına gittik, aradık, destek istedik, taşın altına elini koymalarını rica ettik ama çeşitli mazeretlerle bu sürece dahil olmak istemeyenler oldu. Bizde bu ekibi oluşturduk. Genç, her kesimden heyecanlı insanları seçtik. Camiamız bilsin ki görmek istedikleri birçok isime gittik ve listeye girmelerini istedik. Mesele aday, mesele liste meselesi değil. Mesele beka meselesi mesele hizmet meselesi. Biz hizmetimizi yaptık, sahada çalışmalarımızı yapacağız, halkımızın da gereğini yapacağına inanıyoruz ve destek bekliyoruz” dedi.
31 Mart yerel seçimleri için meclis üyelerini açıklayan AK Parti, 25 Şubat Pazartesi günü Bulancak Otogarda yapılacak aday tanıtım töreni ile sahaya inecek.

2002 ruhuyla sahaya ineceklerini belirten Bulancak AK Parti İlçe Başkanı Necati Yıldırım, 25 Şubat 2019 Pazartesi günü saat 19.30’da başlayacak tanıtım törenine AK Parti’ye ve Cumhur ittifakına gönül veren herkesi çağırdıklarını belirtti.

Başkan Yıldırım, “Mazlumların umudu, zalimlerin korkulu rüyası olan liderimiz sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın öncülüğünde 2002’de devraldığımız ülke yönetiminde bugüne kadar devrim niteliğinde hizmetlere imza attık. O gün ki heyecan, birlik ve beraberlik havasıyla yine ülkemiz için hayati bir önem taşıyan 31 Mart yerel seçimleri için aynı heyecan ve şevkle 25 Şubat Pazartesi günü Otogar’da buluşuyoruz. Gün birlik, gün beraberlik günüdür. Tüm kırgınlıkları, dargınlıkları bir kenara bırakıp hak davası etrafında kenetlenme zamanıdır. Gün Recep Tayyip Erdoğan’ın tökezlemesini bekleyen iç ve dış güçler karşısında baltaları gömme günüdür. Gün yarın “Keşke” dememek için taşın altına elini koyma günüdür. AK Belediyecilik anlayışının temsilcileri Kadir Aydın ve Recep Yakar 15 senede 40-50 yıllık sorunlara neşter vurmuş Bulancak, merkez ve çevre ilçelerde kendinden söz ettiren bir ilçe olmuştur. Gurbetten gelen vatandaşlarımızın değişim ve dönüşüm konusunda şaşkınlığını ve mutluluğunu görüyoruz. Bu hizmetlerin devamı için Bulancak bir kez daha AK Belediyecilik diyecek. Pazartesi günü partili partisiz tüm halkımızı aday tanıtım toplantımızda aramızda görmekten büyük onur duyarız” dedi.

‘Meclis listesinde her kesime gittik’

Meclis çalışmaları hakkında bilgi veren Başkan Yıldırım, “Meclis listesi konusunda partinin tüm unsurlarına gittik, aradık, destek istedik, taşın altına elini koymalarını rica ettik ama çeşitli mazeretlerle bu sürece dahil olmak istemeyenler oldu. Bizde bu ekibi oluşturduk. Genç, her kesimden heyecanlı insanları seçtik. Camiamız bilsin ki görmek istedikleri birçok isime gittik ve listeye girmelerini istedik. Mesele aday, mesele liste meselesi değil. Mesele beka meselesi mesele hizmet meselesi. Biz hizmetimizi yaptık, sahada çalışmalarımızı yapacağız, halkımızın da gereğini yapacağına inanıyoruz ve destek bekliyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.