Başkan Emür, Pazar esnafını ziyaret etti

GÜNDEM 20.02.2019 - 18:00, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3774+ kez okundu.
 

Başkan Emür, Pazar esnafını ziyaret etti

Keşap Belediye Başkanı Mehmet Emür, Bozkurt Mahallesi'nde kurulan pazar esnafını ziyaret ederek, alışveriş yapan vatandaşın görüşlerini dinledi ve bez çanta dağıttı.
Keşap Belediye Başkanı ve Keşap Ak parti Belediye Başkan adayı Mehmet Emür, “Esnaf ziyaretlerimizle bugün de pazarcı esnaf kardeşlerimizle bir araya geldik. Ayrıca çevreye olan duyarlılığımızı bez çanta dağıtarak farkındalık oluşturmak istedik. Keşap Belediyesi olarak poşet kullanımını azaltmak ve çevreci bilinçle hareketle, yaptırdığımız bez çantaları halkımıza ücretsiz dağıtıyoruz” dedi. Başkan Emür konuşmasını şöyle sürdürdü; “İlçemizin durumunu, belediyemizin yaptıklarını ve yapacaklarını kardeşlerimizle paylaştık. Onların isteklerini, sıkıntılarını dinledik. Esnafımız bölgemizin ekonomik gücüdür. Halkımızın gösterdiği ilgi bizleri mutlu ediyor. Hizmetlerimize halkımızın desteğiyle hız kesmeden devam ediyoruz. Rabbim bütün esnafımıza helal ve bol kazanç versin” diye konuştu.
Keşap Belediye Başkanı Mehmet Emür, Bozkurt Mahallesi'nde kurulan pazar esnafını ziyaret ederek, alışveriş yapan vatandaşın görüşlerini dinledi ve bez çanta dağıttı.

Keşap Belediye Başkanı ve Keşap Ak parti Belediye Başkan adayı Mehmet Emür, “Esnaf ziyaretlerimizle bugün de pazarcı esnaf kardeşlerimizle bir araya geldik. Ayrıca çevreye olan duyarlılığımızı bez çanta dağıtarak farkındalık oluşturmak istedik. Keşap Belediyesi olarak poşet kullanımını azaltmak ve çevreci bilinçle hareketle, yaptırdığımız bez çantaları halkımıza ücretsiz dağıtıyoruz” dedi.

Başkan Emür konuşmasını şöyle sürdürdü; “İlçemizin durumunu, belediyemizin yaptıklarını ve yapacaklarını kardeşlerimizle paylaştık. Onların isteklerini, sıkıntılarını dinledik. Esnafımız bölgemizin ekonomik gücüdür. Halkımızın gösterdiği ilgi bizleri mutlu ediyor. Hizmetlerimize halkımızın desteğiyle hız kesmeden devam ediyoruz. Rabbim bütün esnafımıza helal ve bol kazanç versin” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.