İKİ HEMŞERİMİZ YİNE İSTANBUL’DAN ADAY

SİYASET 31.12.2018 - 09:22, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2151+ kez okundu.
 

İKİ HEMŞERİMİZ YİNE İSTANBUL’DAN ADAY

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'da AK Parti'nin büyükşehir ve ilçe adaylarını açıklamak üzere tanıtım toplantısının yapıldığı Sinan Erdem Spor Salonu'nda sahneye çıktı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıkladığı adaylar içinde 2 tane hemşerimiz de yer aldı. Mevcut Bağcılar Belediye Başkanı hemşerimiz Lokman Çağrıcı yeniden Bağcılar’dan aday gösterilirken, mevcut Zeytinburnu Belediye Başkanı hemşerimiz Murat Aydın’da Beykoz Belediye Başkanı olarak açıklandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan burada yaptığı konuşmada, “"Tarih boyunca insanlığın göz bebeği olmuş Peygamber efendimizin (SAV) övgüsüyle şereflenmiş bu kutlu şehrin bahtiyar insanlarını selamlıyorum. Üstadın 'ana gibi yar İstanbul gibi diyar olmaz' dediği bu şehrin şanslı insanlarını selamlıyorum. Biz İstanbul'u kahrıyla devraldık. Çağına uygun hizmetlerle donatarak biz bugünlere getirdik. İnşallah İstanbul 31 Mart 2019 akşamı sakinlerinin her yerde güldüğü huzur içinde yaşadığı şehir olarak belediye başkanlarını seçecek” dedi.
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'da AK Parti'nin büyükşehir ve ilçe adaylarını açıklamak üzere tanıtım toplantısının yapıldığı Sinan Erdem Spor Salonu'nda sahneye çıktı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıkladığı adaylar içinde 2 tane hemşerimiz de yer aldı.

Mevcut Bağcılar Belediye Başkanı hemşerimiz Lokman Çağrıcı yeniden Bağcılar’dan aday gösterilirken, mevcut Zeytinburnu Belediye Başkanı hemşerimiz Murat Aydın’da Beykoz Belediye Başkanı olarak açıklandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan burada yaptığı konuşmada, “"Tarih boyunca insanlığın göz bebeği olmuş Peygamber efendimizin (SAV) övgüsüyle şereflenmiş bu kutlu şehrin bahtiyar insanlarını selamlıyorum. Üstadın 'ana gibi yar İstanbul gibi diyar olmaz' dediği bu şehrin şanslı insanlarını selamlıyorum. Biz İstanbul'u kahrıyla devraldık. Çağına uygun hizmetlerle donatarak biz bugünlere getirdik. İnşallah İstanbul 31 Mart 2019 akşamı sakinlerinin her yerde güldüğü huzur içinde yaşadığı şehir olarak belediye başkanlarını seçecek” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.