12 yıl sonra bir araya geldiler

GÜNDEM 10.12.2018 - 17:17, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3871+ kez okundu.
 

12 yıl sonra bir araya geldiler

Bulancak 19 Eylül Meslek Lisesi 2006 mezunları ile Bilgisayar Öğretmeni Ali Osman Yanar 12 yıl sonra bir araya geldiler.
Yanar’ın meslek hayatına başladığı ilk öğrencileri olan gazetemiz grafikerlerinden Dilek Korkmaz, Suzan Öztürk Aslan, Nizamettin Aslan, Filiz Uzun Okay, Mürsel Karakılıç, Süleyman Yücel, İsa Karaduman, Dilek Aslan, Oğuzhan Kandemir, eşi Elif Kandemir ve kızları Defne Kandemir 9 Aralık 2018 Pazar günü Bulancak Kahve Durağında bir araya geldi. Aslen Mersinli olan Bilgisayar Öğretmeni Ali Osman Yanar, meslek arkadaşı Kazım Bertan İştar’ın cenaze merasimine görev yaptığı Adana’dan gelmesi üzerine öğrencileri ile eski günleri yad etmek için buluşma düzenlendi. Samimi bir havada geçen buluşmada öğretmen ve öğrencileri hasret giderdiler. Düzenlenen buluşmadan dolayı duyduğu mutluluğu dile getiren öğretmen Yanar, eski öğrencilerinin kendisini unutmamasından dolayı gurur duyduğunu dile getirdi. Hayatının en güzel günlerinden birini yaşadığını dile getiren Yanar, “Buraya gelirken meslek arkadaşımı eski dostumu kaybetmenin üzüntüsü içerisindeydim. Öğrencilerimin bu yaklaşımı yüreğime su serpmiş oldu. Ne güzel öğrencilerim olmuş, benim için işini gücünü bırakıp böyle bir güzel ortam düzenleyen Bulancak’taki öğrencilerim sizleri yeniden görmek çok güzeldi ve çok keyifliydi. Beni öğretmenliğinin ilk yıllarına götürdünüz. Çok teşekkür ediyorum sizlere, çok mutlu oldum. İnanılmaz keyif veren bir şey ve herkese kısmet olmaz. Diğer öğrencilerimde değerli ama her şeyin ilki kıymetlidir” dedi. Gazetemiz grafikeri Dilek Korkmaz ise eski öğretmeniyle ve arkadaşlarıyla yıllar sonra yeniden buluşabildikleri için mutlu olduğunu söyledi.
Bulancak 19 Eylül Meslek Lisesi 2006 mezunları ile Bilgisayar Öğretmeni Ali Osman Yanar 12 yıl sonra bir araya geldiler.

Yanar’ın meslek hayatına başladığı ilk öğrencileri olan gazetemiz grafikerlerinden Dilek Korkmaz, Suzan Öztürk Aslan, Nizamettin Aslan, Filiz Uzun Okay, Mürsel Karakılıç, Süleyman Yücel, İsa Karaduman, Dilek Aslan, Oğuzhan Kandemir, eşi Elif Kandemir ve kızları Defne Kandemir 9 Aralık 2018 Pazar günü Bulancak Kahve Durağında bir araya geldi.

Aslen Mersinli olan Bilgisayar Öğretmeni Ali Osman Yanar, meslek arkadaşı Kazım Bertan İştar’ın cenaze merasimine görev yaptığı Adana’dan gelmesi üzerine öğrencileri ile eski günleri yad etmek için buluşma düzenlendi. Samimi bir havada geçen buluşmada öğretmen ve öğrencileri hasret giderdiler. Düzenlenen buluşmadan dolayı duyduğu mutluluğu dile getiren öğretmen Yanar, eski öğrencilerinin kendisini unutmamasından dolayı gurur duyduğunu dile getirdi.

Hayatının en güzel günlerinden birini yaşadığını dile getiren Yanar, “Buraya gelirken meslek arkadaşımı eski dostumu kaybetmenin üzüntüsü içerisindeydim. Öğrencilerimin bu yaklaşımı yüreğime su serpmiş oldu. Ne güzel öğrencilerim olmuş, benim için işini gücünü bırakıp böyle bir güzel ortam düzenleyen Bulancak’taki öğrencilerim sizleri yeniden görmek çok güzeldi ve çok keyifliydi. Beni öğretmenliğinin ilk yıllarına götürdünüz. Çok teşekkür ediyorum sizlere, çok mutlu oldum. İnanılmaz keyif veren bir şey ve herkese kısmet olmaz. Diğer öğrencilerimde değerli ama her şeyin ilki kıymetlidir” dedi.

Gazetemiz grafikeri Dilek Korkmaz ise eski öğretmeniyle ve arkadaşlarıyla yıllar sonra yeniden buluşabildikleri için mutlu olduğunu söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.