1926 Bulancakspor’un Kendirlispor sınavı

SPOR 15.11.2018 - 16:57, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3213+ kez okundu.
 

1926 Bulancakspor’un Kendirlispor sınavı

Bölgesel Amatör Lig karşılaşmasında son haftaların mutsuz takımı 1926 Bulancakspor Pazar günü sahasında 9. hafta maçında Rize Kendirli Belediyespor’u konuk ediyor.
Son haftaların talihsiz takımı 1926 Bulancakspor, geçtiğimiz hafta dış sahada beklenmedik bir sonuçla Bayburt Belediyespor’a 4-0 gibi farklı bir sonuçla yenilerek yenilgi serisine devam etti. Son iki hafta puansız geçiren 1926 Bulancakspor bu maçtan kesinlikle 3 puan almak düşüncesinde. Başkan Erkan Başkıran yaptığı açıklamada, “Her iki takım için zor bir maç. Artık bu maçta galibiyetten başka düşüncemiz yok. Maçtan 3 puan alarak çıtamızı yükseltmek istiyoruz. Nedense son iki haftada takımda bir düşüş var. Umarım bu maçtan 3 puan alarak kötü gidişatımıza son vermek istiyoruz” dedi.
Bölgesel Amatör Lig karşılaşmasında son haftaların mutsuz takımı 1926 Bulancakspor Pazar günü sahasında 9. hafta maçında Rize Kendirli Belediyespor’u konuk ediyor.

Son haftaların talihsiz takımı 1926 Bulancakspor, geçtiğimiz hafta dış sahada beklenmedik bir sonuçla Bayburt Belediyespor’a 4-0 gibi farklı bir sonuçla yenilerek yenilgi serisine devam etti. Son iki hafta puansız geçiren 1926 Bulancakspor bu maçtan kesinlikle 3 puan almak düşüncesinde.

Başkan Erkan Başkıran yaptığı açıklamada, “Her iki takım için zor bir maç. Artık bu maçta galibiyetten başka düşüncemiz yok. Maçtan 3 puan alarak çıtamızı yükseltmek istiyoruz. Nedense son iki haftada takımda bir düşüş var. Umarım bu maçtan 3 puan alarak kötü gidişatımıza son vermek istiyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.