Karadeniz’de aday adayı oldu

SİYASET 12.11.2018 - 17:41, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2256+ kez okundu.
 

Karadeniz’de aday adayı oldu

Bulancak Devlet Hastanesi eski müdürü ve Sosyal Hizmet Uzmanı Cengiz Karadeniz, AK Parti’den Bulancak Belediye Başkan Aday adaylığı başvurusunu yaptı.
Gazetemizi ziyaret eden Karadeniz, “31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde Adalet ve Kalkınma Partisi Bulancak Belediye Başkan Aday Adaylığı başvurusu için, Bulancak Devlet Hastanesi'ndeki görevimden istifa etmiş bulunmaktayım. Çağdaş ve Sosyal Belediyecilik anlayışı ile Bulancak'ımıza hizmet için, mesleğimin bana verdiği bilgi ve birikimle, idarecilik yaptığım dönemlerde edindiğim tecrübelerimle, sorunlara farklı bir boyuttan bakarak ilçemize hizmet etmek için bu yola çıktım. Bu vesile ile tüm aday adayı yol arkadaşlarıma başarılar dilerim” dedi. Önemli projelere imza atmak istediğini kaydeden Karadeniz, “Şahsım olarak belirlediğim önemli konulara çözüm olmak için etkili projelerim bulunmaktadır. Bu projelerin hayata geçerek, ülkemizin 2023 vizyonuna ulaşmasına Bulancak özelinde katkı sağlamak düşüncesindeyim” diye konuştu.
Bulancak Devlet Hastanesi eski müdürü ve Sosyal Hizmet Uzmanı Cengiz Karadeniz, AK Parti’den Bulancak Belediye Başkan Aday adaylığı başvurusunu yaptı.

Gazetemizi ziyaret eden Karadeniz, “31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde Adalet ve Kalkınma Partisi Bulancak Belediye Başkan Aday Adaylığı başvurusu için, Bulancak Devlet Hastanesi'ndeki görevimden istifa etmiş bulunmaktayım. Çağdaş ve Sosyal Belediyecilik anlayışı ile Bulancak'ımıza hizmet için, mesleğimin bana verdiği bilgi ve birikimle, idarecilik yaptığım dönemlerde edindiğim tecrübelerimle, sorunlara farklı bir boyuttan bakarak ilçemize hizmet etmek için bu yola çıktım. Bu vesile ile tüm aday adayı yol arkadaşlarıma başarılar dilerim” dedi.

Önemli projelere imza atmak istediğini kaydeden Karadeniz, “Şahsım olarak belirlediğim önemli konulara çözüm olmak için etkili projelerim bulunmaktadır. Bu projelerin hayata geçerek, ülkemizin 2023 vizyonuna ulaşmasına Bulancak özelinde katkı sağlamak düşüncesindeyim” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.