‘Emanetine sahip çıkacağız’

GÜNDEM 09.11.2018 - 16:49, Güncelleme: 09.09.2023 - 13:37 2521+ kez okundu.
 

‘Emanetine sahip çıkacağız’

Giresun Valisi Harun Sarıfakıoğulları, Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 80. yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
Vali Sarıfakıoğulları, yayınladığı mesajda şu ifadelere yer verdi. “Türkiye Cumhuriyeti'nin banisi Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ebediyete irtihalinin 80’inci Yıldönümünde saygı ve rahmetle anıyoruz. 10 Kasım sadece Atatürk’ü anma günü değil aynı zamanda O’nun ideallerine sahip çıkarak, ülkemizi çağdaş medeniyetler seviyesinin üstüne çıkarmak için ne kadar kararlı olduğumuzu da gösterme günüdür. Atatürk’ün askeri ve siyasi dehasıyla kurduğu Türkiye Cumhuriyeti, bugün, dünyanın ve bölgenin en güçlü, saygın ve istikrarlı bir ülkesi haline gelmiştir. Bu büyük devlet adamının öncülüğünde başlatılan değişim ve dönüşüm hamlelerini, bugünde aynı inanç ve kararlılıkla devam ettirerek, O’nun bıraktığı mirası geleceğe taşımak ve Cumhuriyetimizin temel değerlerine sahip çıkarak ülkemizi muasır medeniyetler seviyesine ulaştırmak, hatta üzerine çıkarmak için birlik, beraberlik ve kardeşlik duyguları içerisinde tüm imkanlarımızı seferber ediyoruz. Böyle önemli bir günde, bu duygu ve düşüncelerle, başta Cumhuriyetimizin banisi Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere; doğrudan Aziz Milletimizi hedef alan 15 Temmuz hain darbe girişiminde ve yine vatanın bölünmez bütünlüğü, milletimizin birliği ve dirliği uğruna canlarını feda etmiş tüm şehit ve gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla yâd ediyorum.”
Giresun Valisi Harun Sarıfakıoğulları, Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 80. yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Vali Sarıfakıoğulları, yayınladığı mesajda şu ifadelere yer verdi.

“Türkiye Cumhuriyeti'nin banisi Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ebediyete irtihalinin 80’inci Yıldönümünde saygı ve rahmetle anıyoruz.

10 Kasım sadece Atatürk’ü anma günü değil aynı zamanda O’nun ideallerine sahip çıkarak, ülkemizi çağdaş medeniyetler seviyesinin üstüne çıkarmak için ne kadar kararlı olduğumuzu da gösterme günüdür.

Atatürk’ün askeri ve siyasi dehasıyla kurduğu Türkiye Cumhuriyeti, bugün, dünyanın ve bölgenin en güçlü, saygın ve istikrarlı bir ülkesi haline gelmiştir.

Bu büyük devlet adamının öncülüğünde başlatılan değişim ve dönüşüm hamlelerini, bugünde aynı inanç ve kararlılıkla devam ettirerek, O’nun bıraktığı mirası geleceğe taşımak ve Cumhuriyetimizin temel değerlerine sahip çıkarak ülkemizi muasır medeniyetler seviyesine ulaştırmak, hatta üzerine çıkarmak için birlik, beraberlik ve kardeşlik duyguları içerisinde tüm imkanlarımızı seferber ediyoruz.

Böyle önemli bir günde, bu duygu ve düşüncelerle, başta Cumhuriyetimizin banisi Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere; doğrudan Aziz Milletimizi hedef alan 15 Temmuz hain darbe girişiminde ve yine vatanın bölünmez bütünlüğü, milletimizin birliği ve dirliği uğruna canlarını feda etmiş tüm şehit ve gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla yâd ediyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.