Valilikten muhtarlara yemek

GÜNDEM 20.10.2018 - 16:30, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2551+ kez okundu.
 

Valilikten muhtarlara yemek

Vali Yardımcısı Kürşat Güleryüz, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla ilimiz merkezdeki köy ve mahalle muhtarlarıyla yemekte bir araya geldi.
Almina Restorantta 19 Ekim Cuma günü saat 13:30’da öğle yemeğinde muhtarlarla bir araya gelen Vali Yardımcısı Güleryüz, muhtarların gününü kutlayarak, “Hepinizin muhtarlar gününü kutluyorum. Bu anlamlı gününüzde sizlerle bir araya gelmek, yemekte de olsa buluşmak istedik. Muhtarlık sistemi bir yerel yönetim birimi olarak 185 yıldır ülkemizde uygulanıyor. Muhtarlık köklü geleneği olan oturmuş bir kültür. Köylerimizde, mahallelerimizde bizler sizleri elimiz ayağımız olarak görüyoruz. Köy ve mahallelerinizin esenliğinin sağlanmasında katkılarınızın olduğunu biliyoruz.  Mağdur vatandaşlar veya kamu esenliğinin sağlanması, asayişi bozan vatandaşların bildirilmesi noktasında sizin katkınız çok büyük. Sizler seçimle iş başına gelen vatandaşlarımızın içinden çıkan, vatandaşımızın birer temsilcisi olarak sıkıntılarını dileklerini bizlere aktarabilen insanlarsınız. Bu vesileyle Giresun’da yeni göreve başlamış bir Vali Yardımcısı olarak hepinizi teker teker tanımaktan mutluluk duyduğu ifade etmek istiyorum. Gününüzü kutluyor, kazasız, belasız, güzel hayırlı hizmetler yapmanızı bekliyorum”  diye konuştu.   Vali Yardımcısı Güleryüz, yemek boyunca muhtarlarla yakından ilgilenerek sohbet etti. Sorun ve isteklerini dinledi.  
Vali Yardımcısı Kürşat Güleryüz, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla ilimiz merkezdeki köy ve mahalle muhtarlarıyla yemekte bir araya geldi.

Almina Restorantta 19 Ekim Cuma günü saat 13:30’da öğle yemeğinde muhtarlarla bir araya gelen Vali Yardımcısı Güleryüz, muhtarların gününü kutlayarak, “Hepinizin muhtarlar gününü kutluyorum. Bu anlamlı gününüzde sizlerle bir araya gelmek, yemekte de olsa buluşmak istedik. Muhtarlık sistemi bir yerel yönetim birimi olarak 185 yıldır ülkemizde uygulanıyor. Muhtarlık köklü geleneği olan oturmuş bir kültür. Köylerimizde, mahallelerimizde bizler sizleri elimiz ayağımız olarak görüyoruz. Köy ve mahallelerinizin esenliğinin sağlanmasında katkılarınızın olduğunu biliyoruz.  Mağdur vatandaşlar veya kamu esenliğinin sağlanması, asayişi bozan vatandaşların bildirilmesi noktasında sizin katkınız çok büyük. Sizler seçimle iş başına gelen vatandaşlarımızın içinden çıkan, vatandaşımızın birer temsilcisi olarak sıkıntılarını dileklerini bizlere aktarabilen insanlarsınız. Bu vesileyle Giresun’da yeni göreve başlamış bir Vali Yardımcısı olarak hepinizi teker teker tanımaktan mutluluk duyduğu ifade etmek istiyorum. Gününüzü kutluyor, kazasız, belasız, güzel hayırlı hizmetler yapmanızı bekliyorum”  diye konuştu. 

 Vali Yardımcısı Güleryüz, yemek boyunca muhtarlarla yakından ilgilenerek sohbet etti. Sorun ve isteklerini dinledi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.