BAŞKAN YAKAR, SIBIÇ’A REST ÇEKTİ

GÜNDEM 15.10.2018 - 17:21, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2697+ kez okundu.
 

BAŞKAN YAKAR, SIBIÇ’A REST ÇEKTİ

Belediye Başkanı Recep Yakar, CHP İlçe Başkanı Necmi Sıbıç’ın Bulancak Belediyesinin borçları ile ilgili yalan konuştuğunu ifade etti.
1 Ekim 2018 tarihinde CHP Bulancak İlçe Başkanı Necmi Sıbıç’ın ‘BULANCAK BELEDİYESİNİ NASIL BATIRDINIZ?’ başlıklı haberine cevap veren Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar, Bulancak Belediyesinin 80 milyon değil 32 milyon 900 bin TL borcu olduğunu ve 16 milyon 900 Bin TL.’de alacağı olduğunu belirterek, bu konunun Belediye Meclis gündeminde de konuşularak mutabık kalındığını söyledi. CHP İlçe Başkanı Sıbıç ile bu hesabı her platformda konuşmaya hazır olduğunu kaydeden Başkan Yakar, hizmetlerin direklerden ibaret olmadığını, direkler konusunda yorumu kendisine bıraktığını ve ihtiyaç duydukları halde her konuda kendisi ile kamuoyu önünde oluşacak bir ekip karşısında, muhalefetin göremediği hizmetleri, anlatmaya hazır olduklarını kaydetti. Göreve başladığı 2014 yılının Mart ayından bu yana belediye hizmetlerinde birçok önemli projeye hayata verdiğini kaydeden Başkan Yakar, “Bizi hizmet konusunda eleştirebilirler. Fakat kamuoyunu yalan konuşarak yanıltmak bir siyasetçinin işi değildir. Arkadaşları hizmetleri basite indirme gayreti içinde görüyoruz. Her tarafı betonlaştırdılar ve her tarafa direk diktiler ifadeleri kullanıyorlar. Kapalı otoparkları görmüyorlar, kaldırımlar yenileniyor görmüyorlar, çocuk parklarını görmüyorlar, yapılan dış cephe kaplamaları görmüyorlar, Belediyenin 65 araçlık yeni filosunu görmüyorlar, sahil düzenlemesini görmüyorlar, çöp sorununun çözüldüğünü görmüyorlar, İçmesuyu sorununun çözüldüğünü görmüyorlar, kanalizasyon ve atıksu sorununun çözüldüğünü görmüyorlar” diye konuştu. Yer altına sadece 7 milyonluk yağmur suyu gideri yaparak, doğalgaz için gerekli olan çalışmaları tamamladıklarını ileri süren Başkan Yakar, “Asıl sıkıntının şu olduğunu düşünüyorum. Giresun Belediyesinin problemlerini Bulancak Belediyesi üzerinden kapatmaya çalıştıklarının gayreti içerisinde olduklarını görüyoruz” dedi. Başkan Yakar, ayrıca geçen hafta Diş Hekimliği Fakültesi ile ilgili yapılan basın açıklamasında CHP İlçe Başkanı Sıbıç’ın yanlarında durduklarını sözlerine ekleyerek, “Bulancak’ı ilgilendiren önemli bir sorunda yanımızda durarak tavrını Bulancak’tan yana kullandıkları için kendilerine teşekkür etmeyi de ihmal edemeyiz” ifadelerini kullandı.
Belediye Başkanı Recep Yakar, CHP İlçe Başkanı Necmi Sıbıç’ın Bulancak Belediyesinin borçları ile ilgili yalan konuştuğunu ifade etti.

1 Ekim 2018 tarihinde CHP Bulancak İlçe Başkanı Necmi Sıbıç’ın ‘BULANCAK BELEDİYESİNİ NASIL BATIRDINIZ?’ başlıklı haberine cevap veren Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar, Bulancak Belediyesinin 80 milyon değil 32 milyon 900 bin TL borcu olduğunu ve 16 milyon 900 Bin TL.’de alacağı olduğunu belirterek, bu konunun Belediye Meclis gündeminde de konuşularak mutabık kalındığını söyledi.

CHP İlçe Başkanı Sıbıç ile bu hesabı her platformda konuşmaya hazır olduğunu kaydeden Başkan Yakar, hizmetlerin direklerden ibaret olmadığını, direkler konusunda yorumu kendisine bıraktığını ve ihtiyaç duydukları halde her konuda kendisi ile kamuoyu önünde oluşacak bir ekip karşısında, muhalefetin göremediği hizmetleri, anlatmaya hazır olduklarını kaydetti.

Göreve başladığı 2014 yılının Mart ayından bu yana belediye hizmetlerinde birçok önemli projeye hayata verdiğini kaydeden Başkan Yakar, “Bizi hizmet konusunda eleştirebilirler. Fakat kamuoyunu yalan konuşarak yanıltmak bir siyasetçinin işi değildir. Arkadaşları hizmetleri basite indirme gayreti içinde görüyoruz. Her tarafı betonlaştırdılar ve her tarafa direk diktiler ifadeleri kullanıyorlar. Kapalı otoparkları görmüyorlar, kaldırımlar yenileniyor görmüyorlar, çocuk parklarını görmüyorlar, yapılan dış cephe kaplamaları görmüyorlar, Belediyenin 65 araçlık yeni filosunu görmüyorlar, sahil düzenlemesini görmüyorlar, çöp sorununun çözüldüğünü görmüyorlar, İçmesuyu sorununun çözüldüğünü görmüyorlar, kanalizasyon ve atıksu sorununun çözüldüğünü görmüyorlar” diye konuştu.

Yer altına sadece 7 milyonluk yağmur suyu gideri yaparak, doğalgaz için gerekli olan çalışmaları tamamladıklarını ileri süren Başkan Yakar, “Asıl sıkıntının şu olduğunu düşünüyorum. Giresun Belediyesinin problemlerini Bulancak Belediyesi üzerinden kapatmaya çalıştıklarının gayreti içerisinde olduklarını görüyoruz” dedi.

Başkan Yakar, ayrıca geçen hafta Diş Hekimliği Fakültesi ile ilgili yapılan basın açıklamasında CHP İlçe Başkanı Sıbıç’ın yanlarında durduklarını sözlerine ekleyerek, “Bulancak’ı ilgilendiren önemli bir sorunda yanımızda durarak tavrını Bulancak’tan yana kullandıkları için kendilerine teşekkür etmeyi de ihmal edemeyiz” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.