Müdür Külekçi göreve iade edildi

GÜNDEM 11.10.2018 - 17:24, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 5826+ kez okundu.
 

Müdür Külekçi göreve iade edildi

FETÖ/PDY soruşturması kapsamında Diyarbakır’da görevden uzaklaştırılıp ardından da ihraç edilen 4. Sınıf Emniyet Müdürü Şentürk Külekçi, İçişleri Bakanlığı tarafından görevine iade edildi.
İlk olarak Bulancak’ta karakol amiri olarak bölgemizde göreve başlayan Külekçi, ardından Giresun il merkezinde uzun süre çalışmış son olarak ta Trafik Şube Müdürü olarak görev yapmıştı. Daha sonra Diyarbakır’a tayini çıkan Müdür Külekçi burada görev yapmış ve yaşanan 15 Temmuz Darbe girişimi sonrası hakkında çıkan asılsız iddialardan dolayı ilk olarak açığa alınmış ve daha sonra da ihraç edilmişti. OHAL komisyonuna başvuran Müdür Külekçi, burada yapılan araştırmaların ardından üzerine atılı iddialardan temize çıkarak göreve iade edildi. Müdür Külekçi’nin Muş iline Şube Müdürü olarak tayininin çıktığı öğrenildi. Müdür Külekçi’ye görevinde başarılar dileriz.  
FETÖ/PDY soruşturması kapsamında Diyarbakır’da görevden uzaklaştırılıp ardından da ihraç edilen 4. Sınıf Emniyet Müdürü Şentürk Külekçi, İçişleri Bakanlığı tarafından görevine iade edildi.

İlk olarak Bulancak’ta karakol amiri olarak bölgemizde göreve başlayan Külekçi, ardından Giresun il merkezinde uzun süre çalışmış son olarak ta Trafik Şube Müdürü olarak görev yapmıştı. Daha sonra Diyarbakır’a tayini çıkan Müdür Külekçi burada görev yapmış ve yaşanan 15 Temmuz Darbe girişimi sonrası hakkında çıkan asılsız iddialardan dolayı ilk olarak açığa alınmış ve daha sonra da ihraç edilmişti.

OHAL komisyonuna başvuran Müdür Külekçi, burada yapılan araştırmaların ardından üzerine atılı iddialardan temize çıkarak göreve iade edildi. Müdür Külekçi’nin Muş iline Şube Müdürü olarak tayininin çıktığı öğrenildi. Müdür Külekçi’ye görevinde başarılar dileriz.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.