Validen Kaymakama hayırlı olsun ziyareti

GÜNDEM 27.09.2018 - 16:51, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3684+ kez okundu.
 

Validen Kaymakama hayırlı olsun ziyareti

Vali Harun Sarıfakıoğulları, Espiye ilçesinde ziyaretlerde bulunarak, etkinliklere katıldı.
Espiye İmam Hatip Lisesi Konferans Salonunda gala gösterimi yapılan ‘Soğukpınar Belediyesi Belgeseli’ programına katılmak üzere ilçeye giden Vali Sarıfakıoğulları, program öncesi Espiye Kaymakamlığını ziyaret etti. Espiye Kaymakamlığına gelişte Kaymakam Dede Musa Baştürk ve Espiye Belediye Başkanı Mustafa Karadere ile ilçe protokolü tarafından Vali Sarıfakıoğulları, Kaymakamlık Makamına çıkarak ilçede yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Cumhurbaşkanlığı’nın 1 Eylül 2018 tarihli atama kararıyla Erzincan Vali Yardımcılığı görevinden Espiye Kaymakamlığı görevine atanan ve 17 Eylül 2018 tarihinde ilçede ki görevine başlayan Dede Musa Baştürk’e hayırlı olsun dileklerinde bulunan Vali Sarıfakıoğulları, ilçe hakkında bilgi alarak Kaymakam Baştürk’e görevinde başarılar diledi. Espiye ilçesi ziyareti sırasında Espiye Muhtarlar Derneği’ni de ziyaret eden Vali Sarıfakıoğulları, Merkez Mahallesi Muhtarı Bahri Öner’den mahalle ile ilgili bilgi alarak, dernek binasında bulunan vatandaşlarla bir süre sohbet etti.  
Vali Harun Sarıfakıoğulları, Espiye ilçesinde ziyaretlerde bulunarak, etkinliklere katıldı.

Espiye İmam Hatip Lisesi Konferans Salonunda gala gösterimi yapılan ‘Soğukpınar Belediyesi Belgeseli’ programına katılmak üzere ilçeye giden Vali Sarıfakıoğulları, program öncesi Espiye Kaymakamlığını ziyaret etti.

Espiye Kaymakamlığına gelişte Kaymakam Dede Musa Baştürk ve Espiye Belediye Başkanı Mustafa Karadere ile ilçe protokolü tarafından Vali Sarıfakıoğulları, Kaymakamlık Makamına çıkarak ilçede yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Cumhurbaşkanlığı’nın 1 Eylül 2018 tarihli atama kararıyla Erzincan Vali Yardımcılığı görevinden Espiye Kaymakamlığı görevine atanan ve 17 Eylül 2018 tarihinde ilçede ki görevine başlayan Dede Musa Baştürk’e hayırlı olsun dileklerinde bulunan Vali Sarıfakıoğulları, ilçe hakkında bilgi alarak Kaymakam Baştürk’e görevinde başarılar diledi.
Espiye ilçesi ziyareti sırasında Espiye Muhtarlar Derneği’ni de ziyaret eden Vali Sarıfakıoğulları, Merkez Mahallesi Muhtarı Bahri Öner’den mahalle ile ilgili bilgi alarak, dernek binasında bulunan vatandaşlarla bir süre sohbet etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.