Milletimiz birbirine kenetlenmiştir

SİYASET 29.08.2018 - 17:12, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2471+ kez okundu.
 

Milletimiz birbirine kenetlenmiştir

AK Parti Giresun Milletvekili Av. Kadir Aydın, Türk milleti için 30 Ağustos tarihinin en önemli dönüm noktalarından biri olduğunu söyledi.
‘Aziz Milletimizin özgürlüğünü muhafaza uğruna verdiği can siperhane mücadele sonrasında kazanılan büyük zaferin 96. yıldönümünü kutlamanın mutluluğunu ve onurunu hep birlikte yaşamaktayız’ diye konuşan Milletvekili Aydın, “30 Ağustos 1922’de Dumlupınar’da Gazi Mustafa Kemal komutasındaki kahraman ordumuz kazandığı zafer ile bu onuru tüm Türk Milletine armağan etmiştir. Ülkemizi parçalamak isteyenler milletimizin direnişi karşısında çaresiz kalmışlardır. Bugün de aynı şekilde ülkemizin tüm bireyleri vatanımızın her köşesinde refah ve huzur ikliminin hakim olması için milletçe birbirine kenetlenerek, İstiklalimizi, Cumhuriyetimizi ve Demokrasimizi tehdit eden bütün şer odakları karşısında azim ve kararlılıkla mücadele etmektedirler. Herkes emin olsun ki, ülkemizin birlik ve bütünlüğüne kastetmek isteyen güçler, milletimizin desteğini alan devletimizi ve hükümetimizi bütün azamet ve kudretiyle daima karşılarında bulacaktır” dedi. Türkiye Cumhuriyeti'ni darbe teşebbüsleriyle, terörle, tehditle zayıf düşürmeye çalışan güç odaklarının asla emellerine ulaşamayacaklarını ifade eden Milletvekili Aydın, “Büyük zaferin 96. yıldönümünde tüm vatandaşlarımızın 30 Ağustos Zafer Bayramını en kalbi duygularla tebrik ederken bu büyük zaferin gururunu aziz Türk Milletine armağan eden başta Gazi Mustafa Kemal ve İstiklal Savaşımızın isimsiz kahramanları olmak üzere tüm gazi ve şehitlerimizi minnet, rahmet ve şükranla anıyorum” diye konuştu.
AK Parti Giresun Milletvekili Av. Kadir Aydın, Türk milleti için 30 Ağustos tarihinin en önemli dönüm noktalarından biri olduğunu söyledi.

‘Aziz Milletimizin özgürlüğünü muhafaza uğruna verdiği can siperhane mücadele sonrasında kazanılan büyük zaferin 96. yıldönümünü kutlamanın mutluluğunu ve onurunu hep birlikte yaşamaktayız’ diye konuşan Milletvekili Aydın, “30 Ağustos 1922’de Dumlupınar’da Gazi Mustafa Kemal komutasındaki kahraman ordumuz kazandığı zafer ile bu onuru tüm Türk Milletine armağan etmiştir. Ülkemizi parçalamak isteyenler milletimizin direnişi karşısında çaresiz kalmışlardır. Bugün de aynı şekilde ülkemizin tüm bireyleri vatanımızın her köşesinde refah ve huzur ikliminin hakim olması için milletçe birbirine kenetlenerek, İstiklalimizi, Cumhuriyetimizi ve Demokrasimizi tehdit eden bütün şer odakları karşısında azim ve kararlılıkla mücadele etmektedirler. Herkes emin olsun ki, ülkemizin birlik ve bütünlüğüne kastetmek isteyen güçler, milletimizin desteğini alan devletimizi ve hükümetimizi bütün azamet ve kudretiyle daima karşılarında bulacaktır” dedi.

Türkiye Cumhuriyeti'ni darbe teşebbüsleriyle, terörle, tehditle zayıf düşürmeye çalışan güç odaklarının asla emellerine ulaşamayacaklarını ifade eden Milletvekili Aydın, “Büyük zaferin 96. yıldönümünde tüm vatandaşlarımızın 30 Ağustos Zafer Bayramını en kalbi duygularla tebrik ederken bu büyük zaferin gururunu aziz Türk Milletine armağan eden başta Gazi Mustafa Kemal ve İstiklal Savaşımızın isimsiz kahramanları olmak üzere tüm gazi ve şehitlerimizi minnet, rahmet ve şükranla anıyorum” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.