1926 Bulancakspor’da yönetim tamam

SPOR 16.08.2018 - 16:32, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3914+ kez okundu.
 

1926 Bulancakspor’da yönetim tamam

Temmuz ayında yapılan genel kurulda yönetim oluşturmayan 1926 Bulancakspor’da yönetim krizi sona erdi.
Önceki Başkan Erhan Yılmaz’ın yönetime talip olmayacağını açıklamasından sonra genel kurulda yönetim için bir liste verilmeyince 1926 Bulancakspor divan başkanlığına kalmıştı. Divan kurulu başkanı Mustafa Taranoğlu’nun yönetim oluşturma çabaları da sonuç vermemiş ve kulüp kayyuma kalma ile karşı karşıya gelmişti. Bu zaman içinde yönetim için bir liste oluşturduğu ifade edilen iş adamı Erol Beyaz tarafında hazırlanan yönetim listesi Çarşamba günü divan kurulu başkanlığına teslim edilerek yönetim krizi sona erdirildi. Fransa’da iş adamı olan Bulancak doğumlu Erol Beyaz, 26 kişilik listesi ile ilk toplantısını 1926 Bulancakspor tesislerinde yaparak sezon öncesi planlamasını yaptılar. Başkan Erol Beyaz, “ Önümüzde zor ve uzun bir yol var. 1926 Bulancakspor’da her sezon başında yaşanan yönetim krizlerine ve mali yapıdaki sıkıntılara şeffaf bir yönetimle son vereceğiz. Bu kulübe gönül veren herkesin bizi yalnız bırakmamasını bekliyoruz” dedi.          Erol Beyaz başkanlığındaki 1926 Bulancakspor yönetim kurulunda şu isimler yer alıyor: Erol Beyaz, Erkan Başkıran, Metin Malkoç, Mustafa Taranoğlu, Şaban Bilgin, Olgun Beyaz, Faruk Beyaz, Şükrü Bodur, Erkan Kırbaş, Cengiz Karadeniz, Sinan Akçay, Başaran Karahasan, Rıfat Turan, Dursun Karahasan, Giray Sarıaydın, Mahmut Öztürk, Kadir Akgün, Caner Yaşar, Mehmet Karakılıç, Turan Güner.
Temmuz ayında yapılan genel kurulda yönetim oluşturmayan 1926 Bulancakspor’da yönetim krizi sona erdi.

Önceki Başkan Erhan Yılmaz’ın yönetime talip olmayacağını açıklamasından sonra genel kurulda yönetim için bir liste verilmeyince 1926 Bulancakspor divan başkanlığına kalmıştı. Divan kurulu başkanı Mustafa Taranoğlu’nun yönetim oluşturma çabaları da sonuç vermemiş ve kulüp kayyuma kalma ile karşı karşıya gelmişti.

Bu zaman içinde yönetim için bir liste oluşturduğu ifade edilen iş adamı Erol Beyaz tarafında hazırlanan yönetim listesi Çarşamba günü divan kurulu başkanlığına teslim edilerek yönetim krizi sona erdirildi.

Fransa’da iş adamı olan Bulancak doğumlu Erol Beyaz, 26 kişilik listesi ile ilk toplantısını 1926 Bulancakspor tesislerinde yaparak sezon öncesi planlamasını yaptılar. Başkan Erol Beyaz, “ Önümüzde zor ve uzun bir yol var. 1926 Bulancakspor’da her sezon başında yaşanan yönetim krizlerine ve mali yapıdaki sıkıntılara şeffaf bir yönetimle son vereceğiz. Bu kulübe gönül veren herkesin bizi yalnız bırakmamasını bekliyoruz” dedi.         

Erol Beyaz başkanlığındaki 1926 Bulancakspor yönetim kurulunda şu isimler yer alıyor: Erol Beyaz, Erkan Başkıran, Metin Malkoç, Mustafa Taranoğlu, Şaban Bilgin, Olgun Beyaz, Faruk Beyaz, Şükrü Bodur, Erkan Kırbaş, Cengiz Karadeniz, Sinan Akçay, Başaran Karahasan, Rıfat Turan, Dursun Karahasan, Giray Sarıaydın, Mahmut Öztürk, Kadir Akgün, Caner Yaşar, Mehmet Karakılıç, Turan Güner.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.