TBMM İDARE AMİRİ GAZETEMİZDE

GÜNDEM 09.08.2018 - 17:39, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3414+ kez okundu.
 

TBMM İDARE AMİRİ GAZETEMİZDE

Giresun Federasyonu Başkanlığı döneminde gazetemiz tarafından her zaman Giresun’un mazbatasız Milletvekili olarak gönüllere taht kuran ve hiçbir zaman memleketinden bağını koparmayan Turan, her zaman halkın içinde yer almaya devam ediyor…
TBMM’de yapılan seçimlerin ardından TBMM İdare Amiri olarak seçilen AK Parti İstanbul Milletvekili Hemşerimiz Hasan Turan, meclisteki tatilin ardından memleketine sıla-i rahim ziyaretlerine aksatmadan devam ediyor. AK Parti’den 2. Defa İstanbul Milletvekili seçilen ve ilk döneminde yaptığı icraatlar ile Cumurbaşkanı Recep tayyip Erdoğan’ın gözde isimleri arasına girmeyi başaran hemşerimiz Milletvekili Turan, memleket ziyaretinde gazetemizi de ziyaret ederek, İmtiyaz Sahibimiz Ali Yıldız, Yazı İşleri Müdürümüz Sinan Yıldız ve Haber Müdürümüz Samet Yıldız ile bir araya geldi. Gazetemizi ziyareti sırasında konuşan TBMM İdare Amiri Turan, “Sıla-i rahim için bulunduğumuz memleketimizde sizleri de ziyaret etmek bize ayrı bir mutluluk kattı. Şahsıma bu zamana kadar gazetenizde göstermiş olduğunuz teveccühden dolayı teşekkürlerimi sunarım. Şuanda ülkemizde gerçekleşen döviz artışları ABD’nin Türkiye’ye diz çöktürme mücadelesidir. Bizler her zaman dik duracağız. ABD’nin ülkemize yönelik tehditleri karşısında suskun kalanlar, yada ‘Armutun sapı Üzümün çöpü’ diyerek ABD yerine; Recep Tayyip Erdoğan ve Hükümet düşmanlığı yapanlar, bilerek yada bilmeyerek Amerikan politikalarına hizmet edenlerdir. Haraç isteyenlere ve Amerikalı zorbalara karşı tüm varlığımızla direneceğiz! Ülkemize alçakça saldıran terör örgütlerine pervasızca destek veren ABD’nin tehditkar tutumuna karşı durmak; hangi anlayış ve yaşayışa sahip olursak olalım vatandaşlık görevidir. Gün birlik günüdür!” diye konuştu. Ziyaretten duyduğu mutluluğu ifade eden İmtiyaz Sahibimiz Ali Yıldız ise, TBMM İdare Amiri Turan’a görevinde başarılar dileyerek ziyareti için teşekkür etti. TBMM İdare Amiri Turan’a ziyaretinde Bulancak Belediye Meclis Üyesi Hüseyin Öztürk’de eşlik etti.
Giresun Federasyonu Başkanlığı döneminde gazetemiz tarafından her zaman Giresun’un mazbatasız Milletvekili olarak gönüllere taht kuran ve hiçbir zaman memleketinden bağını koparmayan Turan, her zaman halkın içinde yer almaya devam ediyor…

TBMM’de yapılan seçimlerin ardından TBMM İdare Amiri olarak seçilen AK Parti İstanbul Milletvekili Hemşerimiz Hasan Turan, meclisteki tatilin ardından memleketine sıla-i rahim ziyaretlerine aksatmadan devam ediyor.

AK Parti’den 2. Defa İstanbul Milletvekili seçilen ve ilk döneminde yaptığı icraatlar ile Cumurbaşkanı Recep tayyip Erdoğan’ın gözde isimleri arasına girmeyi başaran hemşerimiz Milletvekili Turan, memleket ziyaretinde gazetemizi de ziyaret ederek, İmtiyaz Sahibimiz Ali Yıldız, Yazı İşleri Müdürümüz Sinan Yıldız ve Haber Müdürümüz Samet Yıldız ile bir araya geldi.

Gazetemizi ziyareti sırasında konuşan TBMM İdare Amiri Turan, “Sıla-i rahim için bulunduğumuz memleketimizde sizleri de ziyaret etmek bize ayrı bir mutluluk kattı. Şahsıma bu zamana kadar gazetenizde göstermiş olduğunuz teveccühden dolayı teşekkürlerimi sunarım. Şuanda ülkemizde gerçekleşen döviz artışları ABD’nin Türkiye’ye diz çöktürme mücadelesidir. Bizler her zaman dik duracağız. ABD’nin ülkemize yönelik tehditleri karşısında suskun kalanlar, yada ‘Armutun sapı Üzümün çöpü’ diyerek ABD yerine; Recep Tayyip Erdoğan ve Hükümet düşmanlığı yapanlar, bilerek yada bilmeyerek Amerikan politikalarına hizmet edenlerdir. Haraç isteyenlere ve Amerikalı zorbalara karşı tüm varlığımızla direneceğiz! Ülkemize alçakça saldıran terör örgütlerine pervasızca destek veren ABD’nin tehditkar tutumuna karşı durmak; hangi anlayış ve yaşayışa sahip olursak olalım vatandaşlık görevidir. Gün birlik günüdür!” diye konuştu.

Ziyaretten duyduğu mutluluğu ifade eden İmtiyaz Sahibimiz Ali Yıldız ise, TBMM İdare Amiri Turan’a görevinde başarılar dileyerek ziyareti için teşekkür etti.

TBMM İdare Amiri Turan’a ziyaretinde Bulancak Belediye Meclis Üyesi Hüseyin Öztürk’de eşlik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.