BAŞKA ZAMAN BULAMADINIZ MI?

GÜNDEM 06.08.2018 - 18:32, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3171+ kez okundu.
 

BAŞKA ZAMAN BULAMADINIZ MI?

Geçtiğimiz hafta gazetemizde ve Giresun’da birçok gazetede yer alan Mavi Göl’ün turizm sezonunun ortasında tadilata alınmasına Giresun Doğa Koruma Milli Parklar Şube Müdürü Ertan Kuduban, çok manidar bir cevap verdi.
Anadolu Ajansı’na açıklama yaparak topu taca atan Kuduban, açıklamasında Mavi Göl’de 3 milyon liralık tadilat yapıldığını belirterek, bölgeyi ziyaret edecek olan turistlerin Eylül ayı sonuna doğru ziyaret gerçekleştirebileceklerini ifade etti. Kısa bir süre yaz sezonu yaşanan ve turizmin en canlı olduğu dönemde tepkilere rağmen tadilata alınan ve ziyarete kapatılan Mavi Göl’ün sezon sonrası tadilata alınmasını haber yapmış, bölgeye gelen turistlerin Mavi Göl’ü ziyaret etmelerinin zaten ekonomik anlamda sıkıntılı bir süreçten geçen bölge halkı için çok önemli olduğunu ifade etmiştik. Ortada bunca sıkıntı varken gelen tepkiler üzerine Kuduban’ın halen tribünlere oynaması ve sadece yatırımla ilgili açıklama yaparak, gelen tepkileri yok sayması ve yapılan tadilat hakkında kamuoyu vicdanını rahatlatacak bir açıklama yapmaması kafalardaki soru işaretlerini daha da arttırdı!  
Geçtiğimiz hafta gazetemizde ve Giresun’da birçok gazetede yer alan Mavi Göl’ün turizm sezonunun ortasında tadilata alınmasına Giresun Doğa Koruma Milli Parklar Şube Müdürü Ertan Kuduban, çok manidar bir cevap verdi.

Anadolu Ajansı’na açıklama yaparak topu taca atan Kuduban, açıklamasında Mavi Göl’de 3 milyon liralık tadilat yapıldığını belirterek, bölgeyi ziyaret edecek olan turistlerin Eylül ayı sonuna doğru ziyaret gerçekleştirebileceklerini ifade etti.

Kısa bir süre yaz sezonu yaşanan ve turizmin en canlı olduğu dönemde tepkilere rağmen tadilata alınan ve ziyarete kapatılan Mavi Göl’ün sezon sonrası tadilata alınmasını haber yapmış, bölgeye gelen turistlerin Mavi Göl’ü ziyaret etmelerinin zaten ekonomik anlamda sıkıntılı bir süreçten geçen bölge halkı için çok önemli olduğunu ifade etmiştik.

Ortada bunca sıkıntı varken gelen tepkiler üzerine Kuduban’ın halen tribünlere oynaması ve sadece yatırımla ilgili açıklama yaparak, gelen tepkileri yok sayması ve yapılan tadilat hakkında kamuoyu vicdanını rahatlatacak bir açıklama yapmaması kafalardaki soru işaretlerini daha da arttırdı!

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.