‘Boş kadroların doldurulmaya ihtiyacı var’

GÜNDEM 06.08.2018 - 18:29, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3653+ kez okundu.
 

‘Boş kadroların doldurulmaya ihtiyacı var’

Vali Harun Sarıfakıoğulları, Giresun İl Defterdarlığını ziyaret ederek, kurum yöneticilerinden çalışmaları hakkında brifing aldı.
Giresun İl Defterdarlığı’nda İl Defterdarı Musa Koçulu tarafından Vali Harun Sarıfakıoğulları’na, Defterdarlık ve bağlı birimlerinin çalışmaları ve teşkilat yapılanması hakkında kapsamlı bir brifing verildi.  Verilen brifingde; 10 Temmuz 2018 tarih ve 30474 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan 1 numaralı Cumhurbaşkanlığı Teşkilatı Hakkında Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 217’nci maddesinde görevleri belirtilen Hazine ve Maliye Bakanlığının taşra teşkilatı olan Giresun Defterdarlığının, yüklenilen görevleri; İl Merkezinde ki 6 Birim Müdürlüğü ve Defterdarlık Uzmanları Koordinatörlüğü ile 15 İlçe merkezinde ise Mal Müdürlükleri ve Bulancak Vergi Dairesi Müdürlüğü aracılığıyla ifa edildiği, hizmetlerin daha etkin ve daha verimli bir şekilde yürütülebilmesi için boş kadroların doldurulmasına ihtiyaç duyulduğu ifade edildi.  
Vali Harun Sarıfakıoğulları, Giresun İl Defterdarlığını ziyaret ederek, kurum yöneticilerinden çalışmaları hakkında brifing aldı.

Giresun İl Defterdarlığı’nda İl Defterdarı Musa Koçulu tarafından Vali Harun Sarıfakıoğulları’na, Defterdarlık ve bağlı birimlerinin çalışmaları ve teşkilat yapılanması hakkında kapsamlı bir brifing verildi. 

Verilen brifingde; 10 Temmuz 2018 tarih ve 30474 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan 1 numaralı Cumhurbaşkanlığı Teşkilatı Hakkında Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 217’nci maddesinde görevleri belirtilen Hazine ve Maliye Bakanlığının taşra teşkilatı olan Giresun Defterdarlığının, yüklenilen görevleri; İl Merkezinde ki 6 Birim Müdürlüğü ve Defterdarlık Uzmanları Koordinatörlüğü ile 15 İlçe merkezinde ise Mal Müdürlükleri ve Bulancak Vergi Dairesi Müdürlüğü aracılığıyla ifa edildiği, hizmetlerin daha etkin ve daha verimli bir şekilde yürütülebilmesi için boş kadroların doldurulmasına ihtiyaç duyulduğu ifade edildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.