TBMM İdare Amiri Turan halkın içinde

GÜNDEM 06.08.2018 - 18:24, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3721+ kez okundu.
 

TBMM İdare Amiri Turan halkın içinde

AK Parti İstanbul Milletvekili aynı zamanda TBMM İdare Amiri meclisin tatile girmesiyle birlikte soluğu memleketi Piraziz’de aldı.
Giresun’un diğer ilçelerinde olduğu gibi Piraziz ve bölgesinde de çeşitli ziyaretler gerçekleştirerek halka buluşmaya devam Milletvekili Turan, Piraziz’de Yeni mahalle muhtarı Mustafa Uzunoğlu ile kuaför dükkanında buluştu. Daha sonra AK Parti İlçe Teşkilatıyla bir araya gelen Milletvekili Hasan Turan, burada vatandaşları dinleyerek gündeme ilişkin bazı yorumlar gerçekleştirdi. Her fırsatta Giresun’a ve ilçelerine gelerek, ziyaretlere devam eden Turan, Piraziz’de esnafı ziyaret ederek alışveriş yapan vatandaşlarla da sohbet etti. Vatandaşın yoğun ilgisiyle karşılaşan Milletvekili Turan, her zaman vatandaşlarımızın ve esnafların istek ve sorunlarını yerinde dinleyip çözüm üretme gayreti içinde olduklarını vurgulayarak, “Cenazeden düğüne kadar halkın her zaman yanında olmaya çalışıyoruz. Vatandaşlarımızla birlikte olmak, onların dertleriyle dertlenmek beni ziyadesiyle memnun etmektedir. Biz gücümüzü önce Allah, sonra milletimizden alıyoruz. Öncelikli amacımız vatandaşlarımızın daha iyi, daha kaliteli bir yaşam sürmesidir” dedi.  
AK Parti İstanbul Milletvekili aynı zamanda TBMM İdare Amiri meclisin tatile girmesiyle birlikte soluğu memleketi Piraziz’de aldı.

Giresun’un diğer ilçelerinde olduğu gibi Piraziz ve bölgesinde de çeşitli ziyaretler gerçekleştirerek halka buluşmaya devam Milletvekili Turan, Piraziz’de Yeni mahalle muhtarı Mustafa Uzunoğlu ile kuaför dükkanında buluştu.

Daha sonra AK Parti İlçe Teşkilatıyla bir araya gelen Milletvekili Hasan Turan, burada vatandaşları dinleyerek gündeme ilişkin bazı yorumlar gerçekleştirdi.

Her fırsatta Giresun’a ve ilçelerine gelerek, ziyaretlere devam eden Turan, Piraziz’de esnafı ziyaret ederek alışveriş yapan vatandaşlarla da sohbet etti. Vatandaşın yoğun ilgisiyle karşılaşan Milletvekili Turan, her zaman vatandaşlarımızın ve esnafların istek ve sorunlarını yerinde dinleyip çözüm üretme gayreti içinde olduklarını vurgulayarak, “Cenazeden düğüne kadar halkın her zaman yanında olmaya çalışıyoruz. Vatandaşlarımızla birlikte olmak, onların dertleriyle dertlenmek beni ziyadesiyle memnun etmektedir. Biz gücümüzü önce Allah, sonra milletimizden alıyoruz. Öncelikli amacımız vatandaşlarımızın daha iyi, daha kaliteli bir yaşam sürmesidir” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.