GİRESUN TURİZMİNE BÜYÜK ŞOK!

GÜNDEM 01.08.2018 - 18:09, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3619+ kez okundu.
 

GİRESUN TURİZMİNE BÜYÜK ŞOK!

Giresun’un ve Doğu Karadeniz’in turizmdeki parlayan yıldızı Mavi Göl’ün, en fazla ziyaretçi ağırlayacağı Ağustos ayında turizme kapatılması Giresunluları ayağa kaldırdı.
Son dönemde turizmde yaptığı büyük atılım ile tüm dikkatleri üzerine çeken Giresun’da, önceki gün inanılmaz bir olay yaşandı. Her gün binlerce yerli ve yabancı turisti ağırlayan Mavi Göl’ün, çevre düzenlemesi bahanesiyle ziyarete kapatılması büyük tepki çekti. Yaşanan gelişme Giresun’da şok etkisi yaratırken, Mavi Göl’ün, hem fındık hasadı nedeniyle hem de yaz tatillerini geçirmek üzere binlerce gurbetçinin memleketlerine döndüğü Ağustos ayında ziyarete kapatılması, ister istemez ‘Giresun turizmi baltalanıyor mu?’ sorusunu akıllara getirdi. YETKİLİLERDEN AÇIKLAMA BEKLENİYOR Mavi Göl’ün tadilat gerekçesiyle kapatılmasına tepki gösteren vatandaşlar, “Böyle bir skandal olamaz! Doğal güzellikleri dillere destan Mavi Göl, hem de Ağustos’ta ziyarete kapatılamaz. Her gün yerli ve yabancı binlerce turisti ağırlayan Mavi Göl, Ağustos ayında hangi amaca hizmet etmek için turizme kapatılıyor? Bu düpedüz Giresun turizmini baltalama girişimidir! Tamam, Mavi Göl’de çevre düzenleme yapılmasına karşı değiliz, tabi ki yapılsın, ancak bu çalışmaları Ağustos ayında yapmak ta neyin nesidir? Bu çalışmalar turizmi etkilemeyecek bir zaman diliminde rahatlıkla yapılabilirdi. Bula bula çalışma yapmak için Ağustos ayını mı buldular. Yetkililerden bu skandala son vermelerini, Mavi Göl’ü turizme açmalarını ve yaşanan olay hakkında kamuoyunu aydınlatıcı bir açıklama yapmalarını bekliyoruz” dediler.
Giresun’un ve Doğu Karadeniz’in turizmdeki parlayan yıldızı Mavi Göl’ün, en fazla ziyaretçi ağırlayacağı Ağustos ayında turizme kapatılması Giresunluları ayağa kaldırdı.

Son dönemde turizmde yaptığı büyük atılım ile tüm dikkatleri üzerine çeken Giresun’da, önceki gün inanılmaz bir olay yaşandı.

Her gün binlerce yerli ve yabancı turisti ağırlayan Mavi Göl’ün, çevre düzenlemesi bahanesiyle ziyarete kapatılması büyük tepki çekti.

Yaşanan gelişme Giresun’da şok etkisi yaratırken, Mavi Göl’ün, hem fındık hasadı nedeniyle hem de yaz tatillerini geçirmek üzere binlerce gurbetçinin memleketlerine döndüğü Ağustos ayında ziyarete kapatılması, ister istemez ‘Giresun turizmi baltalanıyor mu?’ sorusunu akıllara getirdi.

YETKİLİLERDEN AÇIKLAMA BEKLENİYOR

Mavi Göl’ün tadilat gerekçesiyle kapatılmasına tepki gösteren vatandaşlar, “Böyle bir skandal olamaz! Doğal güzellikleri dillere destan Mavi Göl, hem de Ağustos’ta ziyarete kapatılamaz. Her gün yerli ve yabancı binlerce turisti ağırlayan Mavi Göl, Ağustos ayında hangi amaca hizmet etmek için turizme kapatılıyor? Bu düpedüz Giresun turizmini baltalama girişimidir! Tamam, Mavi Göl’de çevre düzenleme yapılmasına karşı değiliz, tabi ki yapılsın, ancak bu çalışmaları Ağustos ayında yapmak ta neyin nesidir? Bu çalışmalar turizmi etkilemeyecek bir zaman diliminde rahatlıkla yapılabilirdi. Bula bula çalışma yapmak için Ağustos ayını mı buldular. Yetkililerden bu skandala son vermelerini, Mavi Göl’ü turizme açmalarını ve yaşanan olay hakkında kamuoyunu aydınlatıcı bir açıklama yapmalarını bekliyoruz” dediler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.