15 TEMMUZ MİLLETİN ŞANLI DİRENİŞİDİR

GÜNDEM 16.07.2018 - 18:21, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2219+ kez okundu.
 

15 TEMMUZ MİLLETİN ŞANLI DİRENİŞİDİR

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle Bulancak’ta yapılan Demokrasi Yürüyüşü sonrası Cumhuriyet Meydanında Demokrasi Nöbeti tutan vatandaşlar sabah namazı ile nöbete son verdiler
2016 yılının 15 Temmuz akşamı hain ve alçak Fetö terör örgütünün darbe girişimini bertaraf eden milletimizin şehitlerimizi ve gazilerimiz anma programı ülkenin dört bit yanında yapılan programlar ile anıldı. 15 Temmuz Şehitleri Anma, Demokrasi ve Milli Birlik günü olarak ülkenin her yerinde olduğu gibi Bulancak’ta coşkulu bir kutlama ile törenler yapıldı. Akşamüzeri ise saat 20.30’da Bulancak eski cezaevi mevkiinde 15 Temmuz Şehitler Caddesinde protokol, vatandaşlar toplanarak yürüyüş ile Bulancak Cumhuriyet meydanındaki alana gelindi. Büyük bir kalabalık eşliğinde cadde boyunca ve mehteran takımının marşları ile birlikte 30 dakikalık bir yürüyüşle meydanda yürüyüş tamamlandı. Yaşlı, genç, engelli, çoluk çocuk, aileler yürüyüş sonrası meydanda tekbir sesleri ile coşkulu bir şekilde devam etti.      
15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle Bulancak’ta yapılan Demokrasi Yürüyüşü sonrası Cumhuriyet Meydanında Demokrasi Nöbeti tutan vatandaşlar sabah namazı ile nöbete son verdiler

2016 yılının 15 Temmuz akşamı hain ve alçak Fetö terör örgütünün darbe girişimini bertaraf eden milletimizin şehitlerimizi ve gazilerimiz anma programı ülkenin dört bit yanında yapılan programlar ile anıldı.

15 Temmuz Şehitleri Anma, Demokrasi ve Milli Birlik günü olarak ülkenin her yerinde olduğu gibi Bulancak’ta coşkulu bir kutlama ile törenler yapıldı.

Akşamüzeri ise saat 20.30’da Bulancak eski cezaevi mevkiinde 15 Temmuz Şehitler Caddesinde protokol, vatandaşlar toplanarak yürüyüş ile Bulancak Cumhuriyet meydanındaki alana gelindi. Büyük bir kalabalık eşliğinde cadde boyunca ve mehteran takımının marşları ile birlikte 30 dakikalık bir yürüyüşle meydanda yürüyüş tamamlandı. Yaşlı, genç, engelli, çoluk çocuk, aileler yürüyüş sonrası meydanda tekbir sesleri ile coşkulu bir şekilde devam etti.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.