YILDIZ HABER 13 YAŞINDA!

GÜNDEM 28.06.2018 - 17:46, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3534+ kez okundu.
 

YILDIZ HABER 13 YAŞINDA!

Başta Bulancak ve Piraziz olmak üzere Giresun’un tüm ilçelerinin sesi olan Yıldız Haber Gazetesi, 13. kuruluş yıldönümünü nedeniyle Bulancak Aydın Balıkçılık’ta kuruluşundan bugüne kadar bünyesinde yer alan ekip arkadaşları ile bir araya geldi.
27 Haziran 2006 yılında yayın hayatına başlayan Yıldız Haber, o günden bu güne başta Bulancak ve Piraziz olmak üzere Giresun’un tüm ilçelerinin vazgeçilmezi oldu. Kuruluşunun 13. Yılı nedeniyle gerçekleşen programa ev sahipliği yapan İmtiyaz Sahibi Ali Yıldız, kutlama programına katılan tüm ekip arkadaşlarına teşekkür ederek, “13 yıl önce ekibimizle birlikte kurduğumuz Yıldız Haber, bugün kuruluşunun 13. yılını kutluyor. Yayın hayatına başladığı ilk günden itibaren doğruluna inandığı ve kamuoyunun yararına olan bir çok başarılı habere imza atmayı başarmıştır. Bu başarıda emeği geçen tüm ekip arkadaşlarıma ve bu başarının en büyük ortağı olan değerli okuyucularımıza sonsuz şükranlarımı sunarım. Yayın hayatına başladığı ilk günden bu güne siz değerli okurları sayesinde çizgisinden bir an dahi taviz vermeyen Yıldız Haber'e gösterdiğiniz ilgi ve alaka sayesinde sizlerle birlikte bugün 13. Yılımıza girmiş bulunuyoruz. Nice 13 yılları birlikte geride bırakmak umudu ve temennisiyle hepinize saygı ve sevgilerimi sunuyorum” diye konuştu. 13. yıldönümü kuruluş yemeğine başta İmtiyaz Sahibimiz Ali Yıldız ve eşi Fatma Yıldız, Yazı İşleri Müdürümüz Sinan Yıldız, Eşi Elem Yıldız ve çocukları Berilsu Yıldız, Editörümüz Hasan Selçuk Karabaş, eşi Şule Karabaş ve çocukları Başak Duru – Melek Ece Karabaş, Bulancak Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Ertuğrul Yıldız, eşi Aydan Yıldız ve çocukları Eymen Yıldız, Genel Yayın Yönetmenimiz İsmail Yıldız ve eşi Zafer Yıldız, Haber Müdürümüz Samet Yıldız, Köşe Yazarımız Erol Küçük ve eşi Emine Küçük, Köşe Yazarımız İsmet Bektaş ve eşi Fatma Bektaş, Köşe Yazarımız Hakkı Yılmaz ve eşi İfaket Yılmaz, Köşe Yazarımız Hasan İsmail Hoca ve çocukları, Cengiz Utku, eşi Yüksel Utku ve çocukları Gizem-Ali Baran Utku, Serkan Elikara, eşi Meral Elikara ve çocukları Ayşenur Elikara, Emre Yıldız, eşi Tuğçe Yıldız ve çocukları Hasan Haktan Yıldız, Dilek Korkmaz, Erhan Gündoğar, Muzaffer Şahin ve eşi Merve Şahin, Caner Şahin, eşi Hilal Şahin ve çocukları Ela Şahin, Göknur Durmuş, Ömür Pul, Yakup Öztaş ve oğlu Yusuf Öztaş İmtiyaz Sahibimiz Ali Yıldız’ın ablası ve eniştesi Emine-Şahin Karabaş, Ömür Yıldız, eşi Yasemin Yıldız ve çocukları Hiranur-Mehmet Akif Yıldız ve önceki Haber Müdürümüz Mehmet Yaşar katıldı. Yemek sonrası Hasan İsmail hoca tarafından yapılan dua ile kutlama programı sona erdi.
Başta Bulancak ve Piraziz olmak üzere Giresun’un tüm ilçelerinin sesi olan Yıldız Haber Gazetesi, 13. kuruluş yıldönümünü nedeniyle Bulancak Aydın Balıkçılık’ta kuruluşundan bugüne kadar bünyesinde yer alan ekip arkadaşları ile bir araya geldi.

27 Haziran 2006 yılında yayın hayatına başlayan Yıldız Haber, o günden bu güne başta Bulancak ve Piraziz olmak üzere Giresun’un tüm ilçelerinin vazgeçilmezi oldu.

Kuruluşunun 13. Yılı nedeniyle gerçekleşen programa ev sahipliği yapan İmtiyaz Sahibi Ali Yıldız, kutlama programına katılan tüm ekip arkadaşlarına teşekkür ederek, “13 yıl önce ekibimizle birlikte kurduğumuz Yıldız Haber, bugün kuruluşunun 13. yılını kutluyor. Yayın hayatına başladığı ilk günden itibaren doğruluna inandığı ve kamuoyunun yararına olan bir çok başarılı habere imza atmayı başarmıştır. Bu başarıda emeği geçen tüm ekip arkadaşlarıma ve bu başarının en büyük ortağı olan değerli okuyucularımıza sonsuz şükranlarımı sunarım. Yayın hayatına başladığı ilk günden bu güne siz değerli okurları sayesinde çizgisinden bir an dahi taviz vermeyen Yıldız Haber'e gösterdiğiniz ilgi ve alaka sayesinde sizlerle birlikte bugün 13. Yılımıza girmiş bulunuyoruz. Nice 13 yılları birlikte geride bırakmak umudu ve temennisiyle hepinize saygı ve sevgilerimi sunuyorum” diye konuştu.

13. yıldönümü kuruluş yemeğine başta İmtiyaz Sahibimiz Ali Yıldız ve eşi Fatma Yıldız, Yazı İşleri Müdürümüz Sinan Yıldız, Eşi Elem Yıldız ve çocukları Berilsu Yıldız, Editörümüz Hasan Selçuk Karabaş, eşi Şule Karabaş ve çocukları Başak Duru – Melek Ece Karabaş, Bulancak Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Ertuğrul Yıldız, eşi Aydan Yıldız ve çocukları Eymen Yıldız, Genel Yayın Yönetmenimiz İsmail Yıldız ve eşi Zafer Yıldız, Haber Müdürümüz Samet Yıldız, Köşe Yazarımız Erol Küçük ve eşi Emine Küçük, Köşe Yazarımız İsmet Bektaş ve eşi Fatma Bektaş, Köşe Yazarımız Hakkı Yılmaz ve eşi İfaket Yılmaz, Köşe Yazarımız Hasan İsmail Hoca ve çocukları, Cengiz Utku, eşi Yüksel Utku ve çocukları Gizem-Ali Baran Utku, Serkan Elikara, eşi Meral Elikara ve çocukları Ayşenur Elikara, Emre Yıldız, eşi Tuğçe Yıldız ve çocukları Hasan Haktan Yıldız, Dilek Korkmaz, Erhan Gündoğar, Muzaffer Şahin ve eşi Merve Şahin, Caner Şahin, eşi Hilal Şahin ve çocukları Ela Şahin, Göknur Durmuş, Ömür Pul, Yakup Öztaş ve oğlu Yusuf Öztaş İmtiyaz Sahibimiz Ali Yıldız’ın ablası ve eniştesi Emine-Şahin Karabaş, Ömür Yıldız, eşi Yasemin Yıldız ve çocukları Hiranur-Mehmet Akif Yıldız ve önceki Haber Müdürümüz Mehmet Yaşar katıldı.

Yemek sonrası Hasan İsmail hoca tarafından yapılan dua ile kutlama programı sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.