Espiyeliler Aydın’ı bağrına bastı

SİYASET 13.06.2018 - 17:51, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2499+ kez okundu.
 

Espiyeliler Aydın’ı bağrına bastı

AK Parti Giresun Milletvekili Adayı Av. Kadir Aydın Espiye ilçe merkezinde vatandaşlar ve işyeri sahipleri ile sohbet etti, görüş ve taleplerini dinledi.
Aydın vatandaşlarla tek tek görüşerek 24 Haziran seçimleri için desteklerini istedi. Türkiye’nin artık Hasat Vakti’nin geldiğini belirten Aydın; “24 Haziran ülkemiz, milletimiz ve mazlum coğrafyalar için çok önemli bir dönüm noktasıdır. Ülkemizde, Giresun’umuzda projelerimizi gerçekleştirebilmemiz ve gelişimi devam ettirebilmemiz için istikrarlı, güçlü bir sistem şarttır. İnşallah yeni sistemiyle Güçlü hükümet, güçlü meclis, güçlü Türkiye sloganımız gerçek olacaktır. AK Parti’nin 16 yıllık iktidarında bilgi ve tecrübe yeni dönemde artık Hasat Vaktidir. Yaptığımız projelerin hasatlarını toplayacağız inşallah. Türkiye 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine daha emin yollarla ilerleyecek, ‘Biz millete efendi değil hizmetkâr olacağız’ şiarıyla çıkan Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ı milletimiz inşallah ilk turda seçmek suretiyle Türkiye’nin kutlu yürüyüşünü kesintisiz bir şekilde devam ettirecektir. Buna inancımız sonsuz. Yine İnşallah parlamentoda da AK Partimiz çoğunluğu alan parti olacaktır. Bu nedenle toplumun her kesimine hitap eden projeleriyle Türkiye'yi ve Giresun’u ileriye taşıyacak olan yegâne parti AK Parti'dir. Bizler bu vazifeye talibiz. Destek ve dualarınızı bekliyoruz” diyerek sözlerine son verdi. Milletvekili Aydın Espiye şehir merkezi programının ardından Teravih Namazı için Soğukpınar Beldesine çıktı. Burada teravih namazı sonrası vatandaşların yakın ilgisi ile karşılanan Aydın, sahura kadar Soğukpınar’da vatandaşlarla samimi bir ortamda sohbet ederek verdikleri destek ve katkılar için teşekkür etti.
AK Parti Giresun Milletvekili Adayı Av. Kadir Aydın Espiye ilçe merkezinde vatandaşlar ve işyeri sahipleri ile sohbet etti, görüş ve taleplerini dinledi.

Aydın vatandaşlarla tek tek görüşerek 24 Haziran seçimleri için desteklerini istedi. Türkiye’nin artık Hasat Vakti’nin geldiğini belirten Aydın; “24 Haziran ülkemiz, milletimiz ve mazlum coğrafyalar için çok önemli bir dönüm noktasıdır. Ülkemizde, Giresun’umuzda projelerimizi gerçekleştirebilmemiz ve gelişimi devam ettirebilmemiz için istikrarlı, güçlü bir sistem şarttır. İnşallah yeni sistemiyle Güçlü hükümet, güçlü meclis, güçlü Türkiye sloganımız gerçek olacaktır. AK Parti’nin 16 yıllık iktidarında bilgi ve tecrübe yeni dönemde artık Hasat Vaktidir. Yaptığımız projelerin hasatlarını toplayacağız inşallah. Türkiye 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine daha emin yollarla ilerleyecek, ‘Biz millete efendi değil hizmetkâr olacağız’ şiarıyla çıkan Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ı milletimiz inşallah ilk turda seçmek suretiyle Türkiye’nin kutlu yürüyüşünü kesintisiz bir şekilde devam ettirecektir. Buna inancımız sonsuz. Yine İnşallah parlamentoda da AK Partimiz çoğunluğu alan parti olacaktır. Bu nedenle toplumun her kesimine hitap eden projeleriyle Türkiye'yi ve Giresun’u ileriye taşıyacak olan yegâne parti AK Parti'dir. Bizler bu vazifeye talibiz. Destek ve dualarınızı bekliyoruz” diyerek sözlerine son verdi.

Milletvekili Aydın Espiye şehir merkezi programının ardından Teravih Namazı için Soğukpınar Beldesine çıktı. Burada teravih namazı sonrası vatandaşların yakın ilgisi ile karşılanan Aydın, sahura kadar Soğukpınar’da vatandaşlarla samimi bir ortamda sohbet ederek verdikleri destek ve katkılar için teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.