11 BİN 570 ÖĞRENCİ KARNE ALIYOR

GÜNDEM 07.06.2018 - 18:19, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2870+ kez okundu.
 

11 BİN 570 ÖĞRENCİ KARNE ALIYOR

Bulancak’ta okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve liseler de eğitim gören 11 bin 570 öğrenci bugün karne alacak.
Karne dağıtım töreninin Bulancak Barbaros İlkokulunda Bulancak Kaymakamı Hamdi Ünlü’nün katılımı ile saat 11.00’da gerçekleşeceğini kaydeden Bulancak İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Bulut 2017-2018 eğitim-öğretim yılının tamamlandığını belirterek, öğrencilere ve velilere seslendi. İlk olarak öğrencilere seslenen Müdür Bulut, “Karne, şahsiyetinizin, insanî değerlerinizin ya da zekânızın bir göstergesi değildir; bir dönem boyunca sergilediğiniz performansın geri bildirimidir. Karne; aynı zamanda zayıf ve güçlü yönlerinizi analiz etmeniz, varsa eksikliklerinizi fark etmeniz ve bu doğrultuda tedbirler almanız adına bir imkandır. Karnelerinizdeki notları bu şekilde değerlendireceğinize ve bu noktadan hareketle bir üst sınıfta çok daha güzel olana ulaşacağınıza yürekten inanıyorum” dedi. Ardından velilere seslenen Müdür Bulut, “Değerli velilerimiz; Yaz tatilinde çocuğunuzun tatilin yanı sıra kitaba ve okumaya zaman ayırmasını sağlamanız gerekiyor. Çocuklarımız sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlere katılarak tatili iyi bir şekilde değerlendirmeli, böylelikle 17 Eylül’de başlayacak okul 2018-2019 eğitim ve öğretim yılına enerji ve umut dolu bir başlangıç yapmalıdır” diye konuştu.
Bulancak’ta okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve liseler de eğitim gören 11 bin 570 öğrenci bugün karne alacak.

Karne dağıtım töreninin Bulancak Barbaros İlkokulunda Bulancak Kaymakamı Hamdi Ünlü’nün katılımı ile saat 11.00’da gerçekleşeceğini kaydeden Bulancak İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Bulut 2017-2018 eğitim-öğretim yılının tamamlandığını belirterek, öğrencilere ve velilere seslendi.

İlk olarak öğrencilere seslenen Müdür Bulut, “Karne, şahsiyetinizin, insanî değerlerinizin ya da zekânızın bir göstergesi değildir; bir dönem boyunca sergilediğiniz performansın geri bildirimidir. Karne; aynı zamanda zayıf ve güçlü yönlerinizi analiz etmeniz, varsa eksikliklerinizi fark etmeniz ve bu doğrultuda tedbirler almanız adına bir imkandır. Karnelerinizdeki notları bu şekilde değerlendireceğinize ve bu noktadan hareketle bir üst sınıfta çok daha güzel olana ulaşacağınıza yürekten inanıyorum” dedi.

Ardından velilere seslenen Müdür Bulut, “Değerli velilerimiz; Yaz tatilinde çocuğunuzun tatilin yanı sıra kitaba ve okumaya zaman ayırmasını sağlamanız gerekiyor. Çocuklarımız sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlere katılarak tatili iyi bir şekilde değerlendirmeli, böylelikle 17 Eylül’de başlayacak okul 2018-2019 eğitim ve öğretim yılına enerji ve umut dolu bir başlangıç yapmalıdır” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.