19 MAYIS GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI KUTLU OLSUN

EĞİTİM 17.05.2018 - 17:46, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3338+ kez okundu.
 

19 MAYIS GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI KUTLU OLSUN

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında her yıl 15-19 Mayıs tarihlerinde kutlanan Gençlik Haftası yürüyüşü 15 Mayıs Salı günü geniş bir katılım ile yapıldı.
Bulancak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi(BATEM) okul bahçesinde başlayan Gençlik Haftası yürüyüşü Bulancak Cumhuriyet meydanında sona erdi. Okul bahçesinde Kaptan Ahmet Fatoğlu MTAL okul bandosu eşliğinde başlayan yürüyüşe Bulancak Kaymakamı Hamdi Üncü, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Bulut, İlçe Spor Müdürü Muzaffer Ergüner, İlçe Emniyet Müdürü Turgay Kovancı, İlçe Jandarma Komutanı Ütğm. Cihan Gültekin, Yazı İşleri Müdürü Abdulkadir Tanrıverdi, İlçe Nüfus Müdürü Erol Küçükyıldız, İlçe Tarım Müdürü Oğuz Yiğit, Kütüphane Müdürü Haydar Yavuz, AK Parti Giresun Milletvekili Aday Adayı Bahtiyar Hüsem, okul müdürleri, öğrenciler ve gençler katıldı. Yürüyüşe katılanlar okul yolundan geçerek Bulancak 15 Temmuz Şehitler Caddesi güzergahını takip ederek Bulancak Cumhuriyet Meydanında yürüyüşü tamamladı. 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlama programı da yarın (19 Mayıs Cumartesi) Bulancak Cumhuriyet meydanında saat 09.00’da Atatürk Anıtına çelenk sunma ile başlayacak. Ardından saat 09.30’da Bulancak 75. Yıl Halk Kütüphanesi salonunda kutlama programı devam edecek.
19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında her yıl 15-19 Mayıs tarihlerinde kutlanan Gençlik Haftası yürüyüşü 15 Mayıs Salı günü geniş bir katılım ile yapıldı.

Bulancak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi(BATEM) okul bahçesinde başlayan Gençlik Haftası yürüyüşü Bulancak Cumhuriyet meydanında sona erdi.

Okul bahçesinde Kaptan Ahmet Fatoğlu MTAL okul bandosu eşliğinde başlayan yürüyüşe Bulancak Kaymakamı Hamdi Üncü, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Bulut, İlçe Spor Müdürü Muzaffer Ergüner, İlçe Emniyet Müdürü Turgay Kovancı, İlçe Jandarma Komutanı Ütğm. Cihan Gültekin, Yazı İşleri Müdürü Abdulkadir Tanrıverdi, İlçe Nüfus Müdürü Erol Küçükyıldız, İlçe Tarım Müdürü Oğuz Yiğit, Kütüphane Müdürü Haydar Yavuz, AK Parti Giresun Milletvekili Aday Adayı Bahtiyar Hüsem, okul müdürleri, öğrenciler ve gençler katıldı.

Yürüyüşe katılanlar okul yolundan geçerek Bulancak 15 Temmuz Şehitler Caddesi güzergahını takip ederek Bulancak Cumhuriyet Meydanında yürüyüşü tamamladı.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlama programı da yarın (19 Mayıs Cumartesi) Bulancak Cumhuriyet meydanında saat 09.00’da Atatürk Anıtına çelenk sunma ile başlayacak. Ardından saat 09.30’da Bulancak 75. Yıl Halk Kütüphanesi salonunda kutlama programı devam edecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.