AK PARTİ'DE 4 ADAY ADAYI NETLEŞTİ

SİYASET 26.04.2018 - 18:08, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2976+ kez okundu.
 

AK PARTİ'DE 4 ADAY ADAYI NETLEŞTİ

Her seçim dönemi olduğu gibi 27. Dönem Milletvekilliği seçimleri öncesinde de AK Parti'de aday adayları başvurularını yapmaya başladı.
AK Parti Mevcut Milletvekili Sabri Öztürk, önceki dönem Bulancak Belediye Başkanı Kadir Aydın ve önceki dönem milletvekili Mehmet Geldi şuanda aday adaylıklarını açıklayan isimlerin başını çektiler. HİZMETE DEVAM İÇİN ADAYIM AK Parti Giresun Milletvekili Sabri Öztürk, "Giresun’umuza, ülkemize ve milletimize hizmetimize devam için yeniden adaylık başvurusu yaptım" dedi. Erken seçim tarihinin açıklanmasından sonra siyasi partilerde de aday adaylığı süreci başladı. AK Parti Giresun Milletvekili Sabri Öztürk de AK Parti Genel Merkezi’ne giderek 24 Haziran’da yapılacak 27. Dönem Giresun Milletvekilliği için Aday Adaylığı başvurusunda bulundu. Adaylık başvurusu sonrası değerlendirmelerde bulunan Öztürk, Türkiye’nin yeni bir sürece girdiğini, 24 Haziran’da ilk kez Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin oylanarak hayata geçeceğini, seçimden sonra yepyeni bir sistemle memlekete hizmete çok daha güçlü bir şekilde devam edeceklerine inandığını kaydetti. AYDIN İSTİFASINI VERDİ ADAY ADAYI OLUYOR Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Müşaviri, Bulancak eski Belediye Başkanı Av. Kadir Aydın, 24 Haziran'da yapılacak milletvekilliği seçimlerinde aday adayı olmak için istifasını sundu. Gazetemize konuşan Aydın, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 'Siyaset risk alma işidir' sözünden yola çıkarak aday adaylığı için istifasını sunduğunu belirterek, "24 Haziran seçimlerinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimleri ülkemize hayırlı uğurlu olsun. 2 dönem Bulancak Belediye Başkanı olarak hizmet ettiğim halkımıza ve partime, aday adaylığımı ortaya koyarak yeniden hizmet edebilmek için yola çıktım. Umarın bundan böyle ilimize öncelikle partimizin daha sonra da halkımızın teveccühü ile TBMM'de hizmet etme şansı yakalarım" dedi. GELDİ, BAŞVURUSUNU YAPTI AK Parti 24. Dönem Giresun Milletvekili Mehmet Geldi, 24 Haziran'da yapılacak milletvekilliği seçimlerinde aday adaylığı için başvurusunu yaptı. Aday adaylığı başvurusunu genel merkeze yapan Geldi, "Halka hizmeti Hakk'a hizmet biliriz. Siyaset anlayışımızda birliği, adaleti, özgürlüğü, meşru olanı, iyiyi, doğruyu, yararlı ve değerlere bağlı bir anlayışı esas alıyoruz. Siyaset anlayışımızda Giresun için yaptıklarımızın yanında yapacağımız daha çok şey vardır, bu bakımdan bu erdemli yarışta yer almaya karar verdim" dedi. KÜÇÜK, SON ANDA İSTİFA ETTİ Kovanlık Belde Belediye Başkanı Mehmet Küçük'ün son anda istifasını sunarak aday adayı olduğu öğrenildi. Gazetemize konuşan Başkan Küçük, yaptığı görüşmeler sonrası aday adaylığı için belediye başkanlığından istifa ettiğini söyledi.
Her seçim dönemi olduğu gibi 27. Dönem Milletvekilliği seçimleri öncesinde de AK Parti'de aday adayları başvurularını yapmaya başladı.

AK Parti Mevcut Milletvekili Sabri Öztürk, önceki dönem Bulancak Belediye Başkanı Kadir Aydın ve önceki dönem milletvekili Mehmet Geldi şuanda aday adaylıklarını açıklayan isimlerin başını çektiler.

HİZMETE DEVAM İÇİN ADAYIM

AK Parti Giresun Milletvekili Sabri Öztürk, "Giresun’umuza, ülkemize ve milletimize hizmetimize devam için yeniden adaylık başvurusu yaptım" dedi.

Erken seçim tarihinin açıklanmasından sonra siyasi partilerde de aday adaylığı süreci başladı. AK Parti Giresun Milletvekili Sabri Öztürk de AK Parti Genel Merkezi’ne giderek 24 Haziran’da yapılacak 27. Dönem Giresun Milletvekilliği için Aday Adaylığı başvurusunda bulundu. Adaylık başvurusu sonrası değerlendirmelerde bulunan Öztürk, Türkiye’nin yeni bir sürece girdiğini, 24 Haziran’da ilk kez Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin oylanarak hayata geçeceğini, seçimden sonra yepyeni bir sistemle memlekete hizmete çok daha güçlü bir şekilde devam edeceklerine inandığını kaydetti.

AYDIN İSTİFASINI VERDİ ADAY ADAYI OLUYOR

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Müşaviri, Bulancak eski Belediye Başkanı Av. Kadir Aydın, 24 Haziran'da yapılacak milletvekilliği seçimlerinde aday adayı olmak için istifasını sundu. Gazetemize konuşan Aydın, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 'Siyaset risk alma işidir' sözünden yola çıkarak aday adaylığı için istifasını sunduğunu belirterek, "24 Haziran seçimlerinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimleri ülkemize hayırlı uğurlu olsun. 2 dönem Bulancak Belediye Başkanı olarak hizmet ettiğim halkımıza ve partime, aday adaylığımı ortaya koyarak yeniden hizmet edebilmek için yola çıktım. Umarın bundan böyle ilimize öncelikle partimizin daha sonra da halkımızın teveccühü ile TBMM'de hizmet etme şansı yakalarım" dedi.

GELDİ, BAŞVURUSUNU YAPTI

AK Parti 24. Dönem Giresun Milletvekili Mehmet Geldi, 24 Haziran'da yapılacak milletvekilliği seçimlerinde aday adaylığı için başvurusunu yaptı. Aday adaylığı başvurusunu genel merkeze yapan Geldi, "Halka hizmeti Hakk'a hizmet biliriz. Siyaset anlayışımızda birliği, adaleti, özgürlüğü, meşru olanı, iyiyi, doğruyu, yararlı ve değerlere bağlı bir anlayışı esas alıyoruz. Siyaset anlayışımızda Giresun için yaptıklarımızın yanında yapacağımız daha çok şey vardır, bu bakımdan bu erdemli yarışta yer almaya karar verdim" dedi.

KÜÇÜK, SON ANDA İSTİFA ETTİ

Kovanlık Belde Belediye Başkanı Mehmet Küçük'ün son anda istifasını sunarak aday adayı olduğu öğrenildi. Gazetemize konuşan Başkan Küçük, yaptığı görüşmeler sonrası aday adaylığı için belediye başkanlığından istifa ettiğini söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.