23 NİSAN KUTLU OLSUN

GÜNDEM 23.04.2018 - 18:00, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2950+ kez okundu.
 

23 NİSAN KUTLU OLSUN

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları Züfer- Mustafa Eriş Ortaokulunda yapıldı.
98. yılını kutladığımız 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için ilk kutlama Bulancak Cumhuriyet meydanında yapıldı. 23 Nisan Pazartesi günü saat 09.30’da başlayan programda Atatürk anıtına İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü çelengi Müdür Şenel Bulut tarafından sunuldu. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasından sonra program Züfer-Mustafa Eriş Ortaokulu bahçesinde devam etti. Burada ilk olarak saygı duruşu yapıldı ve İstiklal marşı okundu. Daha sonra günün anlamı ve önemi hakkında İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel bulut konuşmasını yaptı. Müdür Bulut, "Cumhuriyetimizin kurucu Gazi Mustafa Kemal, 23 Nisan 1920’de meclisin açılış günü olan bu günü geleceğimiz olan çocuklara bayram olarak hediye etmiştir. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı hepimize kutlu olsun” dedi. Bu konuşmadan sonra da okulun halk oyunları ekibi Giresun yöresi oyunları oynadı. Piyano gösterisinden sonra da ana okulu çocuklarının müzik eşliğinde gösterileri yapıldı. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için ilçe genelinde okullarda yapılan resim, şiir ve kompozisyon yarışmasında derece alan öğrencilere ödülleri Kaymakam Hamdi Üncü, Belediye Başkan yardımcısı Orhan Güngör, İlçe Milli Eğitim müdürü Şenel Bulut tarafından takdim edildi.
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları Züfer- Mustafa Eriş Ortaokulunda yapıldı.

98. yılını kutladığımız 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için ilk kutlama Bulancak Cumhuriyet meydanında yapıldı. 23 Nisan Pazartesi günü saat 09.30’da başlayan programda Atatürk anıtına İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü çelengi Müdür Şenel Bulut tarafından sunuldu. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasından sonra program Züfer-Mustafa Eriş Ortaokulu bahçesinde devam etti. Burada ilk olarak saygı duruşu yapıldı ve İstiklal marşı okundu. Daha sonra günün anlamı ve önemi hakkında İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel bulut konuşmasını yaptı. Müdür Bulut, "Cumhuriyetimizin kurucu Gazi Mustafa Kemal, 23 Nisan 1920’de meclisin açılış günü olan bu günü geleceğimiz olan çocuklara bayram olarak hediye etmiştir. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı hepimize kutlu olsun” dedi.

Bu konuşmadan sonra da okulun halk oyunları ekibi Giresun yöresi oyunları oynadı. Piyano gösterisinden sonra da ana okulu çocuklarının müzik eşliğinde gösterileri yapıldı. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için ilçe genelinde okullarda yapılan resim, şiir ve kompozisyon yarışmasında derece alan öğrencilere ödülleri Kaymakam Hamdi Üncü, Belediye Başkan yardımcısı Orhan Güngör, İlçe Milli Eğitim müdürü Şenel Bulut tarafından takdim edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.