Beraber yürüdükleri yolun sonu göründü

SİYASET 19.04.2018 - 17:50, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2581+ kez okundu.
 

Beraber yürüdükleri yolun sonu göründü

CHP Giresun Milletvekili Bülent Bektaşoğlu, "Erdoğan-Bahçeli ikilisinin kafa kafaya vererek alelacele aldıkları, sonra da uygulamaya koydukları baskın seçim kararı, sürpriz değildir" dedi.
Milletvekili Bektaşoğlu, "Çünkü beraber yürüdükleri yolun sonu göründü. Bu karar 16 yıldır AKP’nin ekonomide, siyasette uyguladığı politikaların iflasının ilanı, batışın, çöküşün, sıkışmanın, ülkeyi yönetememe aciziyetinin ürünüdür. Tutunacak dalları kalmadı, 18 ay daha bekleyemediler. Başka çareleri yok; istifa ederek çekip gitmek yerine, belli ki; seçimde yenilerek erkenden gitmek istiyorlar. O zaman erken seçimleri hoş geldi sefa geldi. Aylar önce dediğimiz gibi bir kez daha ‘hodri meydan’ diyoruz… CHP olarak, genel merkezimiz, TBMM gurubumuz, belediye başkanlarımız, kadın, gençlik kollarımız, il-ilçe başkanlarımız, il genel, belediye meclisi üyelerimiz, örgütlerimizle, üyelerimizle seçime hazırız, hazırlıklıyız. Şimdiden çalışmalara başladık.  Sevinçliyiz mutluyuz ve umutluyuz. Çünkü 66 gün sonra Saray ittifakını yeneceğiz.  Kurdukları sandıkta boğulacaklar. 24 Haziran iki bayram arasında bir başka bayram olacak. Ülkemiz, halkımız bu zam, zulüm, işkence baskı düzeninden, kaostan daha erken kurtulacak. Hep birlikte el ele vererek diktatörlüğü, tek adam yönetimini ret edeceğiz ve demokratik parlamenter sistemi, hukuk düzenini yeniden kuracağız. Barışı, huzuru egemen kılacak, ülkemizi demokrasinin esenliğine kavuşturacak bir cumhurbaşkanı seçeceğiz. Atalarımızın kurtuluş savaşı vererek kurdukları, bize emanet ettikleri cumhuriyeti, oylarımızla koruyacağız" diye konuştu.
CHP Giresun Milletvekili Bülent Bektaşoğlu, "Erdoğan-Bahçeli ikilisinin kafa kafaya vererek alelacele aldıkları, sonra da uygulamaya koydukları baskın seçim kararı, sürpriz değildir" dedi.

Milletvekili Bektaşoğlu, "Çünkü beraber yürüdükleri yolun sonu göründü. Bu karar 16 yıldır AKP’nin ekonomide, siyasette uyguladığı politikaların iflasının ilanı, batışın, çöküşün, sıkışmanın, ülkeyi yönetememe aciziyetinin ürünüdür. Tutunacak dalları kalmadı, 18 ay daha bekleyemediler. Başka çareleri yok; istifa ederek çekip gitmek yerine, belli ki; seçimde yenilerek erkenden gitmek istiyorlar. O zaman erken seçimleri hoş geldi sefa geldi. Aylar önce dediğimiz gibi bir kez daha ‘hodri meydan’ diyoruz…

CHP olarak, genel merkezimiz, TBMM gurubumuz, belediye başkanlarımız, kadın, gençlik kollarımız, il-ilçe başkanlarımız, il genel, belediye meclisi üyelerimiz, örgütlerimizle, üyelerimizle seçime hazırız, hazırlıklıyız. Şimdiden çalışmalara başladık. 
Sevinçliyiz mutluyuz ve umutluyuz. Çünkü 66 gün sonra Saray ittifakını yeneceğiz. 
Kurdukları sandıkta boğulacaklar. 24 Haziran iki bayram arasında bir başka bayram olacak. Ülkemiz, halkımız bu zam, zulüm, işkence baskı düzeninden, kaostan daha erken kurtulacak. Hep birlikte el ele vererek diktatörlüğü, tek adam yönetimini ret edeceğiz ve demokratik parlamenter sistemi, hukuk düzenini yeniden kuracağız. Barışı, huzuru egemen kılacak, ülkemizi demokrasinin esenliğine kavuşturacak bir cumhurbaşkanı seçeceğiz. Atalarımızın kurtuluş savaşı vererek kurdukları, bize emanet ettikleri cumhuriyeti, oylarımızla koruyacağız" diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.