Bu iş parayla değil sevdayla oluyor

SPOR 12.04.2018 - 17:44, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3249+ kez okundu.
 

Bu iş parayla değil sevdayla oluyor

1926 Bulancakspor Basın Sözcüsü Mustafa Taranoğlu, ligin bitiminde ligde kalmalarının sevindirici olduğunu belirterek, 'İyisiyle kötüsüyle bir sezonu daha geride bıraktık.
Yıllarca amigoluğunu yaptığım Bulancakspor'da yöneticilik yapmak bize de nasip oldu. Gördüm ki hiçbir şey tribünden nara atmaya benzemiyormuş" dedi. Basın Sözcüsü Taranoğlu, "Bir takımı omuzlamak, kurmak ve şehre kabul ettirmek gerçekten çok zor. Görünen bir gerçek var ki artık takımda yöneticilik yapacak insan sayısı bu şehirde azalmış. Hemde bir zamanlar tarih yazan bu kulübün şehrinde bu gerçeği görmek en acısı. Keşke yine o günlere dönsek, yönetici ağabeylerim kulübü omuzlasa, yaş önemli değil biz yine tribünlere çıkıp bağırsak... O zamanlar çocuk yaştaydım, hep bir isim vardı kulaklarımda. Özdemir Peker derlerdi ki bu adam şehrine ve takımına öyle bağlıydı ki anlatılmaz. Sonra Ali Fatoğlu, Reşat Nuri Özdemir ve Tahsin Peker... Bana bu kulübü ve şehri sevdiren insanlar... Onların arkasında gizli kahramanlar Aydın Karataş, Ali Yıldız, Necmi Sıbıç ve bu kulübü efsaneleştiren yöneticiler hepsine minnettarım. Gelinen nokta ise tek başına çırpınan ve o eski günlere nasıl dönerim diye hesaplar yapan yada en azından bundan daha kötü duruma gelmesin diye uğraşan mevcut başkan Erhan Yılmaz onun çabalarını gördükçe umutlanıyor insan. İşini gücünü bırakıp hala bu takımın peşinde koşan hem de kendisine verilen sözlerin yerine getirilmemesine rağmen  birilerini görmek ne güzel. Diyeceğim o ki bizim oynadığımız ligde il takımları var ve trilyonlar harcıyorlar. Biz onlara kafa tutuyoruz, işte bu parayla değil sevdayla oluyor. Geleceğimiz, çocuklarımız ve gençlerimize bırakacağımız bir miras da BULANCAKSPOR olsun. Koruyalım, kollayalım ve sahip çıkalım. 2017-2018 sezonunda bizlere destek olan ve bizleri yalnız bırakmayan taraftarlarımıza futbolseverlerimize teşekkür ederim" diye konuştu.
1926 Bulancakspor Basın Sözcüsü Mustafa Taranoğlu, ligin bitiminde ligde kalmalarının sevindirici olduğunu belirterek, 'İyisiyle kötüsüyle bir sezonu daha geride bıraktık.

Yıllarca amigoluğunu yaptığım Bulancakspor'da yöneticilik yapmak bize de nasip oldu. Gördüm ki hiçbir şey tribünden nara atmaya benzemiyormuş" dedi.

Basın Sözcüsü Taranoğlu, "Bir takımı omuzlamak, kurmak ve şehre kabul ettirmek gerçekten çok zor. Görünen bir gerçek var ki artık takımda yöneticilik yapacak insan sayısı bu şehirde azalmış. Hemde bir zamanlar tarih yazan bu kulübün şehrinde bu gerçeği görmek en acısı. Keşke yine o günlere dönsek, yönetici ağabeylerim kulübü omuzlasa, yaş önemli değil biz yine tribünlere çıkıp bağırsak... O zamanlar çocuk yaştaydım, hep bir isim vardı kulaklarımda. Özdemir Peker derlerdi ki bu adam şehrine ve takımına öyle bağlıydı ki anlatılmaz. Sonra Ali Fatoğlu, Reşat Nuri Özdemir ve Tahsin Peker... Bana bu kulübü ve şehri sevdiren insanlar... Onların arkasında gizli kahramanlar Aydın Karataş, Ali Yıldız, Necmi Sıbıç ve bu kulübü efsaneleştiren yöneticiler hepsine minnettarım. Gelinen nokta ise tek başına çırpınan ve o eski günlere nasıl dönerim diye hesaplar yapan yada en azından bundan daha kötü duruma gelmesin diye uğraşan mevcut başkan Erhan Yılmaz onun çabalarını gördükçe umutlanıyor insan. İşini gücünü bırakıp hala bu takımın peşinde koşan hem de kendisine verilen sözlerin yerine getirilmemesine rağmen  birilerini görmek ne güzel. Diyeceğim o ki bizim oynadığımız ligde il takımları var ve trilyonlar harcıyorlar. Biz onlara kafa tutuyoruz, işte bu parayla değil sevdayla oluyor. Geleceğimiz, çocuklarımız ve gençlerimize bırakacağımız bir miras da BULANCAKSPOR olsun. Koruyalım, kollayalım ve sahip çıkalım. 2017-2018 sezonunda bizlere destek olan ve bizleri yalnız bırakmayan taraftarlarımıza futbolseverlerimize teşekkür ederim" diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.