Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi verdi

SPOR 29.03.2018 - 17:05, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3773+ kez okundu.
 

Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi verdi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Giresunluların yıllardır özlemini çektikleri 3 bin 500 kişilik yeni spor salonunun 2019’da bitirilmesinin talimatını verdi.
Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı, Adalet ve Kalkınma Partisi Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Giresun İl Başkanlığı’nın 6’ncı Olağan Genel Kurulu’na katılmak için geldiği Giresun’da, Giresunluları çok sevindirecek bir açıklama yaptı. 19 Eylül Spor Salonu’nda düzenlenen kongrede konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, hem salon içerisindeki hem de salon dışındaki kalabalığa dikkat çekerek, “Bu salon çok küçük. Önümüzdeki yıl 3 bin 500 kişilik salon hazır olacak. Sayın Bakanım çalışmaları hızlandırın. Salon ufak, bu zarf mektup zarfı… 3 bin 500 kişilik yeni salon önümüzdeki yıla yetişecek" ifadelerini kullandı. Büyük sevgi gösterileri ve tezahüratlarla Giresun’da coşkulu bir kalabalık tarafından ağırlanan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a, AK Parti Giresun İl Başkanı Avukat Aytekin Şenlikoğlu tarafından Giresunspor atkısı ve üzerinde isminin yazılı olduğu Giresunspor forması takdim edildi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Giresunluların yıllardır özlemini çektikleri 3 bin 500 kişilik yeni spor salonunun 2019’da bitirilmesinin talimatını verdi.

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı, Adalet ve Kalkınma Partisi Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Giresun İl Başkanlığı’nın 6’ncı Olağan Genel Kurulu’na katılmak için geldiği Giresun’da, Giresunluları çok sevindirecek bir açıklama yaptı. 19 Eylül Spor Salonu’nda düzenlenen kongrede konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, hem salon içerisindeki hem de salon dışındaki kalabalığa dikkat çekerek, “Bu salon çok küçük. Önümüzdeki yıl 3 bin 500 kişilik salon hazır olacak. Sayın Bakanım çalışmaları hızlandırın. Salon ufak, bu zarf mektup zarfı… 3 bin 500 kişilik yeni salon önümüzdeki yıla yetişecek" ifadelerini kullandı.

Büyük sevgi gösterileri ve tezahüratlarla Giresun’da coşkulu bir kalabalık tarafından ağırlanan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a, AK Parti Giresun İl Başkanı Avukat Aytekin Şenlikoğlu tarafından Giresunspor atkısı ve üzerinde isminin yazılı olduğu Giresunspor forması takdim edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.