'Memleketimize ve firmalarımıza hayırlı olsun'

GÜNDEM 22.01.2018 - 18:50, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2618+ kez okundu.
 

'Memleketimize ve firmalarımıza hayırlı olsun'

Giresun 2. Organize Sanayi Bölgesinde,
Konfeksiyon alanında ilk üretim faaliyetlerine başlayan Mola Tekstil İnş. San. Tic. Ltd. Şti. ve 2018 yılı içerisinde üretim faaliyetlerine başlayacak olan Üniteks Tekstil Gıda Motorlu Araçlar San. ve Tic. AŞ. personel alımı için İŞKUR ve Halk Eğitimi Merkezi işbirliğinde eğitimlerine başlıyor. Konuya ilişkin açıklama yapan Giresun 2. Organize Sanayi Bölge Müdürü Mete Bahadır Yılmaz, "Memleketimize ve firmalarımıza hayırlı olsun" dedi. Yılmaz, alımların firma, İŞKUR ve Halk Eğitimi Merkezi işbirliğinde gerçekleştirileceğini belirtti. Alımlara müracaat etmek isteyenlerin İŞKUR’un yayınlayacağı ilanları takip ederek başvuruda bulunması gerektiğini ifade eden Yılmaz, başvuruların ardından Halk Eğitimi Merkezi bünyesinde istihdam garantili kursun başlayacağını söyledi.  Yılmaz, alımlara müracaat etmek isteyenlerin ayrıca Giresun 2. Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü iletişim kanalları aracılığıyla da konuya ilişkin bilgi edinebileceklerini sözlerine ekledi.
Giresun 2. Organize Sanayi Bölgesinde,

Konfeksiyon alanında ilk üretim faaliyetlerine başlayan Mola Tekstil İnş. San. Tic. Ltd. Şti. ve 2018 yılı içerisinde üretim faaliyetlerine başlayacak olan Üniteks Tekstil Gıda Motorlu Araçlar San. ve Tic. AŞ. personel alımı için İŞKUR ve Halk Eğitimi Merkezi işbirliğinde eğitimlerine başlıyor. Konuya ilişkin açıklama yapan Giresun 2. Organize Sanayi Bölge Müdürü Mete Bahadır Yılmaz, "Memleketimize ve firmalarımıza hayırlı olsun" dedi.

Yılmaz, alımların firma, İŞKUR ve Halk Eğitimi Merkezi işbirliğinde gerçekleştirileceğini belirtti. Alımlara müracaat etmek isteyenlerin İŞKUR’un yayınlayacağı ilanları takip ederek başvuruda bulunması gerektiğini ifade eden Yılmaz, başvuruların ardından Halk Eğitimi Merkezi bünyesinde istihdam garantili kursun başlayacağını söyledi.  Yılmaz, alımlara müracaat etmek isteyenlerin ayrıca Giresun 2. Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü iletişim kanalları aracılığıyla da konuya ilişkin bilgi edinebileceklerini sözlerine ekledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.