Uluslararası eşleştirmede 40 belediye arasında yer aldılar

27.11.2017 - 15:02, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 4110+ kez okundu.
 

Uluslararası eşleştirmede 40 belediye arasında yer aldılar

Avrupa Birliği Bakanlığı’nın Katılım Öncesi Yardım Aracı (IPA) çerçevesinde yürütülen projede Tirebolu Belediyesi 40 Belediye arasına girmeyi başardı.
Türkiye'den 40 Belediyenin Başvurusunun kabul edildiği bu çağrıda; Tirebolu Belediyesi 40 Belediye arasına girmiş oldu. Türkiye ve Avrupa Birliği ülkeleri yerel yönetimleri arasında ortaklık ve iş birliği yaratmayı amaçlayan Uluslararası Şehir Eşleştirme Konferansı 22-23 Kasım 2017 tarihinde İstanbul’da gerçekleştirildi. Tirebolu Belediyesi; Uluslararası Şehir Eşleştirme Programına katılarak bir başarı yakaladı. Ülkemizden 8 Büyükşehir Belediyesi, 11 İl Belediyesi ve 21 ilçe belediyesinin yer aldığı Uluslararası Şehir Eşleştirme Konferans’a Tirebolu Belediyesi’de katılmaya hak kazanarak, Avrupalı Belediyeler olan Bulgaristan’dan iki, Almanya bir, İspanya bir ve  İtalyan’dan bir olmak üzere toplam beş belediye ile proje ortaklığı konusunda görüşme yaptı. Konu hakkında bilgi veren Tirebolu Belediye Başkanı Abdullah Karapıçak, "Konferansa katılma hakkı elde etmemiz Tirebolu’nun gelişimi açısından çok önemliydi. Konferans iki aşamalı gerçekleşti. 2. aşamada belediyelerin karşılıklı projeler konusunda ikna ve iş birliği görüşmeleri ile devam etti. Belediyemiz adına Projeler konusunda görüşmeleri, Proje Koordinatörü Recep Hıdır ile Tercüman Ümmühan Karapıçak yaptı" dedi.
Avrupa Birliği Bakanlığı’nın Katılım Öncesi Yardım Aracı (IPA) çerçevesinde yürütülen projede Tirebolu Belediyesi 40 Belediye arasına girmeyi başardı.

Türkiye'den 40 Belediyenin Başvurusunun kabul edildiği bu çağrıda; Tirebolu Belediyesi 40 Belediye arasına girmiş oldu.

Türkiye ve Avrupa Birliği ülkeleri yerel yönetimleri arasında ortaklık ve iş birliği yaratmayı amaçlayan Uluslararası Şehir Eşleştirme Konferansı 22-23 Kasım 2017 tarihinde İstanbul’da gerçekleştirildi. Tirebolu Belediyesi; Uluslararası Şehir Eşleştirme Programına katılarak bir başarı yakaladı. Ülkemizden 8 Büyükşehir Belediyesi, 11 İl Belediyesi ve 21 ilçe belediyesinin yer aldığı Uluslararası Şehir Eşleştirme Konferans’a Tirebolu Belediyesi’de katılmaya hak kazanarak, Avrupalı Belediyeler olan Bulgaristan’dan iki, Almanya bir, İspanya bir ve  İtalyan’dan bir olmak üzere toplam beş belediye ile proje ortaklığı konusunda görüşme yaptı. Konu hakkında bilgi veren Tirebolu Belediye Başkanı Abdullah Karapıçak, "Konferansa katılma hakkı elde etmemiz Tirebolu’nun gelişimi açısından çok önemliydi. Konferans iki aşamalı gerçekleşti. 2. aşamada belediyelerin karşılıklı projeler konusunda ikna ve iş birliği görüşmeleri ile devam etti. Belediyemiz adına Projeler konusunda görüşmeleri, Proje Koordinatörü Recep Hıdır ile Tercüman Ümmühan Karapıçak yaptı" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.