Giresunspor, Taraftarını üzdü.

SPOR 27.11.2017 - 14:55, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3123+ kez okundu.
 

Giresunspor, Taraftarını üzdü.

TFF 1. Lig'in 13. haftasında Giresunspor sahasında konuk ettiği MKE Ankaragücü’ne 1-0 mağlup oldu.
Maçta ilk yarı 0-0 berabere biterken ikinci yarıya mutlak galibiyet için çıkan çotanaklar bulduğu pozisyonlardan yararlanamadı. 76. dakikada oyuna dahil olan Kehinde oyuna girdikten 6 dakika sonra 82. dakikada Ankaragücü'nün kullandığı kornerde düzgün bir kafa vuruşunda topu ağlarla buluşturdu. 0-1 geri kalan dakikalarda ataklardan sonuç çıkmazken Giresunspor bu sezon 2. mağlubiyetini almış oldu. Bu sonuçla Giresunspor 23 puanda kaldı. Ankaragücü 27 puanla 2.sıradaki yerini korudu. Karşılaşma sonunda değerlendirmelerde bulunan Giresunspor Teknik Direktörü Metin Diyadin, istedikleri oyunu sahaya yansıtamadıklarını ve oyuncu kadrosunda eksiklerin bulunduğunu ifade etti. Giresunspor Teknik Direktörü Metin Diyatin, “Ankaragücü takımının duran toplardan gol bulduklarını biliyorduk. Ayrıca fizik üstünlükleri de bulunmaktadır. Buna göre bir oyun kurduk ve buna göre oyunu sahaya yansıtmaya çalıştık. Ancak şu bir gerçek ki takımımızın belirli mevkilerde ve bu kademelerde biri üçüncü kademedir ki buralarda yeterli oyuncularımız yok. Mevkisi olmayan oyuncularla bu eksik kademeleri takviye etmeye çalışıyoruz. Bazen de bu kademelerdeki oyuncu yorulduğunda yerine koyacak oyuncu bulamıyoruz. Bütün bunların bilincinde olarak bir oyun ortaya koyuyoruz. Her şeye rağmen bu takım küçük takviyelerle iddiasını sürdürecektir. Biz sadece şimdilik mevcut oyuncularımızla en iyi oyunu sahaya yansıtmaktayız. Bugünkü maçla ilgili ilave olarak şunu da söyleyebilirim ki rakibimiz beraberliğe razıydı ama duran toptan yediğimiz bir golle mağlup olduk” dedi.
TFF 1. Lig'in 13. haftasında Giresunspor sahasında konuk ettiği MKE Ankaragücü’ne 1-0 mağlup oldu.

Maçta ilk yarı 0-0 berabere biterken ikinci yarıya mutlak galibiyet için çıkan çotanaklar bulduğu pozisyonlardan yararlanamadı. 76. dakikada oyuna dahil olan Kehinde oyuna girdikten 6 dakika sonra 82. dakikada Ankaragücü'nün kullandığı kornerde düzgün bir kafa vuruşunda topu ağlarla buluşturdu. 0-1 geri kalan dakikalarda ataklardan sonuç çıkmazken Giresunspor bu sezon 2. mağlubiyetini almış oldu. Bu sonuçla Giresunspor 23 puanda kaldı. Ankaragücü 27 puanla 2.sıradaki yerini korudu. Karşılaşma sonunda değerlendirmelerde bulunan Giresunspor Teknik Direktörü Metin Diyadin, istedikleri oyunu sahaya yansıtamadıklarını ve oyuncu kadrosunda eksiklerin bulunduğunu ifade etti.

Giresunspor Teknik Direktörü Metin Diyatin, “Ankaragücü takımının duran toplardan gol bulduklarını biliyorduk. Ayrıca fizik üstünlükleri de bulunmaktadır. Buna göre bir oyun kurduk ve buna göre oyunu sahaya yansıtmaya çalıştık. Ancak şu bir gerçek ki takımımızın belirli mevkilerde ve bu kademelerde biri üçüncü kademedir ki buralarda yeterli oyuncularımız yok. Mevkisi olmayan oyuncularla bu eksik kademeleri takviye etmeye çalışıyoruz. Bazen de bu kademelerdeki oyuncu yorulduğunda yerine koyacak oyuncu bulamıyoruz. Bütün bunların bilincinde olarak bir oyun ortaya koyuyoruz. Her şeye rağmen bu takım küçük takviyelerle iddiasını sürdürecektir. Biz sadece şimdilik mevcut oyuncularımızla en iyi oyunu sahaya yansıtmaktayız. Bugünkü maçla ilgili ilave olarak şunu da söyleyebilirim ki rakibimiz beraberliğe razıydı ama duran toptan yediğimiz bir golle mağlup olduk” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.