'Memurun Faslı' seyirciyle buluşacak

GÜNDEM 26.10.2017 - 14:38, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3769+ kez okundu.
 

'Memurun Faslı' seyirciyle buluşacak

Bulancak Sanat Tiyatrosu Aralık ayında 'Memurun Faslı' yeni oyunuyla perdelerini açmaya hazırlanıyor.
Yeni sezon çalışmalarıyla ilgili bilgi veren Bulancak Sanat Tiyatrosu’nun Genel Sanat Yönetmeni Hakan Alkan, "Bulancak’ ta 30 yıldır aralıksız perdelerini açan Anadolu’da tiyatronun yaşaması ve yaşatılması için gönüllülük esasıyla çalışan Bulancak Sanat Tiyatrosu yeni sezon oyunu için çalışmalarına başladı. Coşkun Irmak’ın yazdığı 'Memurun Faslı’ oyunu Bulancak’ta ve bölgemizde bulunan salonlarda tiyatro severlerle buluşmayı planlanıyoruz" dedi. Öte yandan Alkan, 'Direklerarası Karadeniz Tiyatro Ödülleri' kapsamında verdiği Mürsel Gülmez onur ödülünü Yönetim Kurulu kararı ile bu yıl sanata, sanatçıya ve tiyatroya olan özel ilgisi ve desteğinden dolayı Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu’ya verileceğini kaydetti. 
Bulancak Sanat Tiyatrosu Aralık ayında 'Memurun Faslı' yeni oyunuyla perdelerini açmaya hazırlanıyor.

Yeni sezon çalışmalarıyla ilgili bilgi veren Bulancak Sanat Tiyatrosu’nun Genel Sanat Yönetmeni Hakan Alkan, "Bulancak’ ta 30 yıldır aralıksız perdelerini açan Anadolu’da tiyatronun yaşaması ve yaşatılması için gönüllülük esasıyla çalışan Bulancak Sanat Tiyatrosu yeni sezon oyunu için çalışmalarına başladı. Coşkun Irmak’ın yazdığı 'Memurun Faslı’ oyunu Bulancak’ta ve bölgemizde bulunan salonlarda tiyatro severlerle buluşmayı planlanıyoruz" dedi.

Öte yandan Alkan, 'Direklerarası Karadeniz Tiyatro Ödülleri' kapsamında verdiği Mürsel Gülmez onur ödülünü Yönetim Kurulu kararı ile bu yıl sanata, sanatçıya ve tiyatroya olan özel ilgisi ve desteğinden dolayı Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu’ya verileceğini kaydetti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.