Eurodesk misafirleri belediyede

18.09.2017 - 15:08, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2964+ kez okundu.
 

Eurodesk misafirleri belediyede

Avrupa Birliği Bakanlığı Eurodesk Koordinatörü Meltem Valandova, Uzman Oğuz Çarıkçı, Belediye Plan ve Proje Müdürü Selim Özgürel ve katılımcılar Başkan Vekili Hayati Tökez’i makamında ziyaret etti.
İlimize gelen misafirler Belediye Proje Ofisini ziyaret edip çalışmalar hakkında bilgi aldılar. Bir haftadır ilimizde bulunan misafirler Valilik, Belediye, Şehrimizin Turistik ve Tarihi bölgelerini gezdiler. Belediye Başkan Vekili Hayati Tökez tarafından kabul edilen misafirlere belediyemizin gerçekleştirdiği Avrupa Birliği projeleri ve takip edilen projeler hakkında bilgi verildi. Başkan Vekili Tökez; gençlerin ülkeleri tanıması, ülke kültürlerini yerinde yaşamasının önemini belirterek "Giresun Belediyesi Avrupa Birliğinde en çok tanınan belediyedir. Birçok Avrupa Birliği projesini gerçekleştirdik birçok projeyi de takip etmekteyiz. Avrupa Birliği ile Giresun Belediyesi iş birliği içerisindedir. Sizleri ilimizde görmekten büyük bir mutluluk duydum hepinize başarılar diliyorum" dedi. 
Avrupa Birliği Bakanlığı Eurodesk Koordinatörü Meltem Valandova, Uzman Oğuz Çarıkçı, Belediye Plan ve Proje Müdürü Selim Özgürel ve katılımcılar Başkan Vekili Hayati Tökez’i makamında ziyaret etti.

İlimize gelen misafirler Belediye Proje Ofisini ziyaret edip çalışmalar hakkında bilgi aldılar.

Bir haftadır ilimizde bulunan misafirler Valilik, Belediye, Şehrimizin Turistik ve Tarihi bölgelerini gezdiler. Belediye Başkan Vekili Hayati Tökez tarafından kabul edilen misafirlere belediyemizin gerçekleştirdiği Avrupa Birliği projeleri ve takip edilen projeler hakkında bilgi verildi. Başkan Vekili Tökez; gençlerin ülkeleri tanıması, ülke kültürlerini yerinde yaşamasının önemini belirterek "Giresun Belediyesi Avrupa Birliğinde en çok tanınan belediyedir. Birçok Avrupa Birliği projesini gerçekleştirdik birçok projeyi de takip etmekteyiz. Avrupa Birliği ile Giresun Belediyesi iş birliği içerisindedir. Sizleri ilimizde görmekten büyük bir mutluluk duydum hepinize başarılar diliyorum" dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.