Fındık üzerinde ki oyunlar devam ediyor

GÜNDEM 07.09.2017 - 14:59, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2361+ kez okundu.
 

Fındık üzerinde ki oyunlar devam ediyor

Bulancak Ziraat Odası Başkanı Naci Karamanoğlu, "Fındık üzerinde oynanan oyunları bozmak ve fındığımızın para etmesi sağlamak için mücadelemiz devam etmektedir" dedi.
Başkan Karamanoğlu, "Elimizden geldiği kadar ulaşabildiğimiz yere kadar gideceğiz. Biz uğraşırken hala fındığını emanete veren üreticileri duyduğumuz da üzüntümüz artmaktadır. Yıllardır dediğimiz dillendirdiğimiz ve ürünümüze sahip çıkmak için yapmamamız gereken emanet olayını maalesef engelleyemiyoruz. Oysaki emanete verilen bir kilo fındık bile yine bizim gibi üreticileri zor durumda bırakmaktadır. Ürününe ilk önce sen sahip çıkacaksın ki sonra başkalarından bir şey bekleyeceksin. Lütfen emanete fındık vermeyin verenleri de uyarın. Emanete verilen fındık başkası için zahmetsiz ve emeksiz kazanç ve senin emeğinin alın terinin boşa harcanması demektir" diye konuştu. Başkan Karamanoğlu, öte yandan TMO'nun Bulancak'ta alım yaptığını söyleyerek, "TMO Bulancak İlçemizde Fiskobirliğin Deposunda alım yapmaktadır. Üreticilerimiz TMO'ya vereceği fındığı Fiskobirliğin deposuna getirmeleri gerekmektedir" ifadelerini kullandı.
Bulancak Ziraat Odası Başkanı Naci Karamanoğlu, "Fındık üzerinde oynanan oyunları bozmak ve fındığımızın para etmesi sağlamak için mücadelemiz devam etmektedir" dedi.

Başkan Karamanoğlu, "Elimizden geldiği kadar ulaşabildiğimiz yere kadar gideceğiz. Biz uğraşırken hala fındığını emanete veren üreticileri duyduğumuz da üzüntümüz artmaktadır. Yıllardır dediğimiz dillendirdiğimiz ve ürünümüze sahip çıkmak için yapmamamız gereken emanet olayını maalesef engelleyemiyoruz. Oysaki emanete verilen bir kilo fındık bile yine bizim gibi üreticileri zor durumda bırakmaktadır. Ürününe ilk önce sen sahip çıkacaksın ki sonra başkalarından bir şey bekleyeceksin. Lütfen emanete fındık vermeyin verenleri de uyarın. Emanete verilen fındık başkası için zahmetsiz ve emeksiz kazanç ve senin emeğinin alın terinin boşa harcanması demektir" diye konuştu.

Başkan Karamanoğlu, öte yandan TMO'nun Bulancak'ta alım yaptığını söyleyerek, "TMO Bulancak İlçemizde Fiskobirliğin Deposunda alım yapmaktadır. Üreticilerimiz TMO'ya vereceği fındığı Fiskobirliğin deposuna getirmeleri gerekmektedir" ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.