1926 Bulancakspor lige hazırlanıyor

SPOR 07.09.2017 - 14:20, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3199+ kez okundu.
 

1926 Bulancakspor lige hazırlanıyor

Bölgesel Amatör Lige yeniden merhaba diyen ve yenilenen kadrosu ve teknik direktör Erdem Çöten ile antrenmanlara başlayan 1926 Bulancakspor,
ligin ilk maçında sahasında Sinopspor’u konuk edecek. Kendi tesislerinde bu maça odaklanan 1926 Bulancakspor, 3 puan hedefliyor. Sinopspor lige iddialı girmek için eski Trabzonspor’lu golcü eleman Alanzinyo’yu, yine eskiden Bursaspor’da top koşturan golcü Bankura'yı takıma katan ve teknik direktörlüğe de Bulancak insanının yakından tanıdığı Bulancaklı Mehmet Köseoğlu’nu getiren Sinopspor'da deplasmana üç puan için geliyor. 1926 Bulancakspor Başkanı Erhan Yılmaz, Sinopspor’u  Doğu Karadeniz  cennetinde en iyi şekilde ağırlayacaklarını, ancak puansız göndereceklerini söyledi. Başkan Yılmaz, "Ligin ilk hafta ve sahamızda oynayacağımız puan kaybına hiç tahammülümüz yok. Sinopspor’u güzel ilçemizden  puansız göndereceğiz. Çok çekişmeli bir maç olacak. 3 puan alarak lige merhaba diyeceğiz" dedi. 
Bölgesel Amatör Lige yeniden merhaba diyen ve yenilenen kadrosu ve teknik direktör Erdem Çöten ile antrenmanlara başlayan 1926 Bulancakspor,

ligin ilk maçında sahasında Sinopspor’u konuk edecek. Kendi tesislerinde bu maça odaklanan 1926 Bulancakspor, 3 puan hedefliyor. Sinopspor lige iddialı girmek için eski Trabzonspor’lu golcü eleman Alanzinyo’yu, yine eskiden Bursaspor’da top koşturan golcü Bankura'yı takıma katan ve teknik direktörlüğe de Bulancak insanının yakından tanıdığı Bulancaklı Mehmet Köseoğlu’nu getiren Sinopspor'da deplasmana üç puan için geliyor.

1926 Bulancakspor Başkanı Erhan Yılmaz, Sinopspor’u  Doğu Karadeniz  cennetinde en iyi şekilde ağırlayacaklarını, ancak puansız göndereceklerini söyledi. Başkan Yılmaz, "Ligin ilk hafta ve sahamızda oynayacağımız puan kaybına hiç tahammülümüz yok. Sinopspor’u güzel ilçemizden  puansız göndereceğiz. Çok çekişmeli bir maç olacak. 3 puan alarak lige merhaba diyeceğiz" dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.