'Vatandaşın huzuru bizim gururumuz olacaktır'

GÜNDEM 24.08.2017 - 14:49, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2444+ kez okundu.
 

'Vatandaşın huzuru bizim gururumuz olacaktır'

Giresun İl Emniyet Müdürü Uğur Öztürk'ün merkeze alınmasının ardından Giresun'a atanan Müdür Fahri Aktaş, dün itibariyle görevine başladı.
Karadeniz’in incisi Giresun'da önemli bir görev üstlenmekten onur ve heyecan duyduğunu ifade eden Müdür Aktaş, "Bizden önce görev yapan Uğur Öztürk müdürümün de gıyabında emek ve gayretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Onun getirmiş olduğu emniyet ve güvenlik bayrağını daha üst zirvelere taşımak bizim en temel görevimiz olacaktır" dedi. Müdür Aktaş, vatandaşın huzurunun polisin gururu olacağını belirterek, "Vatandaşımızı gece, her hangi bir saatte eşiyle, çocuğuyla sahilde, çarşıda dolaşması, aracıyla seyahat etmesi, yüzünün gülmesi, polise baktığında kendi iç güvenliği noktasında memnuniyet ifadesinin oluşması benim için gurur verici olur. 7/24 makamımla, telefonumla vatandaşın hizmetinde olacağız. Biz onun için buradayız zaten. Varlık sebebimiz o" diye konuştu.
Giresun İl Emniyet Müdürü Uğur Öztürk'ün merkeze alınmasının ardından Giresun'a atanan Müdür Fahri Aktaş, dün itibariyle görevine başladı.

Karadeniz’in incisi Giresun'da önemli bir görev üstlenmekten onur ve heyecan duyduğunu ifade eden Müdür Aktaş, "Bizden önce görev yapan Uğur Öztürk müdürümün de gıyabında emek ve gayretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Onun getirmiş olduğu emniyet ve güvenlik bayrağını daha üst zirvelere taşımak bizim en temel görevimiz olacaktır" dedi.

Müdür Aktaş, vatandaşın huzurunun polisin gururu olacağını belirterek, "Vatandaşımızı gece, her hangi bir saatte eşiyle, çocuğuyla sahilde, çarşıda dolaşması, aracıyla seyahat etmesi, yüzünün gülmesi, polise baktığında kendi iç güvenliği noktasında memnuniyet ifadesinin oluşması benim için gurur verici olur. 7/24 makamımla, telefonumla vatandaşın hizmetinde olacağız. Biz onun için buradayız zaten. Varlık sebebimiz o" diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.