AK PARTİ'DE DEPREM!

SİYASET 21.08.2017 - 15:02, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3633+ kez okundu.
 

AK PARTİ'DE DEPREM!

Cuma akşamı gazetemizin internet sitesinden verdiği haber ile Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Giresun'da 8 ilçe başkanından istifalarını istemesi Giresun'da ortalığı karıştırdı.
Geçtiğimiz hafta Giresun'a gelen ve teşkilatlarda umduğunu bulamayan Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Giresun'da düğmeye basarak merkez ilçe dahil olmak üzere 8 ilçede teşkilatların istifa etmelerini istedi. Gazetemizin edindiği bilgiye göre teşkilatların halen görevde olduğu fakat, Merkez İlçe Başkanlığı, Bulancak İlçe Başkanlığı ve diğer 6 ilçenin ilçe başkanlarına talimat geldiği ve yönetimleri ile birlikte istifa etmeleri istendiği öğrenildi. Giresun'da son yaşanan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı karşılama krizi ve İl Danışma Meclisinde yaşanan gerginliklerin ardından ilçe başkanlarına genel merkez tarafından talimat geldiği ve toplu olarak yönetimlerin istifa etmeleri istendiği ifade edildi. Henüz resmi bir ağızdan bilgi alınamasa da parti tabanlarında kaynama başladığı ve adayların kulis yapmaya başladığı öğrenildi. İl Başkanı Hasan Ali Tütüncü'nün ise tedavisi nedeniyle akıbetinin ne olduğu bilinmezken, ilerleyen günlerde net bilgilerin kamuoyu ile paylaşılması bekleniyor.
Cuma akşamı gazetemizin internet sitesinden verdiği haber ile Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Giresun'da 8 ilçe başkanından istifalarını istemesi Giresun'da ortalığı karıştırdı.

Geçtiğimiz hafta Giresun'a gelen ve teşkilatlarda umduğunu bulamayan Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Giresun'da düğmeye basarak merkez ilçe dahil olmak üzere 8 ilçede teşkilatların istifa etmelerini istedi.

Gazetemizin edindiği bilgiye göre teşkilatların halen görevde olduğu fakat, Merkez İlçe Başkanlığı, Bulancak İlçe Başkanlığı ve diğer 6 ilçenin ilçe başkanlarına talimat geldiği ve yönetimleri ile birlikte istifa etmeleri istendiği öğrenildi.

Giresun'da son yaşanan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı karşılama krizi ve İl Danışma Meclisinde yaşanan gerginliklerin ardından ilçe başkanlarına genel merkez tarafından talimat geldiği ve toplu olarak yönetimlerin istifa etmeleri istendiği ifade edildi.

Henüz resmi bir ağızdan bilgi alınamasa da parti tabanlarında kaynama başladığı ve adayların kulis yapmaya başladığı öğrenildi.

İl Başkanı Hasan Ali Tütüncü'nün ise tedavisi nedeniyle akıbetinin ne olduğu bilinmezken, ilerleyen günlerde net bilgilerin kamuoyu ile paylaşılması bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.