1926 Bulancakspor’da futbolcular tek tek gidiyor

SPOR 01.08.2017 - 06:14, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2423+ kez okundu.
 

1926 Bulancakspor’da futbolcular tek tek gidiyor

Geçtiğimiz sezon büyük özveri ile oluşturulan takımdan geriye oyuncu kalmadı.
1926 Bulancakspor'un geçen sezonki oyuncuların tamamı yeni sezon öncesi şampiyonluk adayı güçlü takımlara transfer yaptılar. Geçen sezon 1926 Bulancakspor'da ki maliyetlerinin altı yedi misline güçlü takımlarla anlaşırlarken 1926 Bulancakspor ise takımın tamamını kaybederek büyük kan kaybetti. Geçen sezon 10-15 bin lira maliyetlerle takıma kazandırılan Hakan Bozkurt Dersimsporla, Muhammet çağlar Tavşanlı linyitsporla, Junior Toure Beylikdüzü Belediyesporla, Ersin Demiral Bartınsporla, Murat Kalkan Şarkışla Belediyesporla, Murat Ulu Beykozspor'la geçen sezon maliyetlerinin 5-6 misli rakamlarla anlaştılar. Takım kaptanı Ali Demir yine BAL’ın iddialı takımlarından Maltepesporla anlaşırken, Mustafa Zorlu Ünyesporla anlaşmaya vardı. Geçen sezon başı takıma dahil edilen Emre Çağlar BAL ligi transfer rekoru bir rakamla Bartınsporla anlaşmaya vardı. Geçen sezon başı bu takım oluşturulurken yoğun çaba ve emek harcanmış 1926 Bulancakspor'un son zamanların en iyi kadrosunu kurduğu bir sonraki sezon yapılacak iki üç tecrübeli oyuncu takviyesiyle şampiyonluğun en büyük adayı olacağı düşünülmekteydi. Şimdi her şey sil baştan tekrar yapılandırılıp aynı yollardan tekrar geçilmek zorunda olması 1926 Bulancakspor'u maddi olarak çok yoracaktır. Ayrıca Yönetim kurulunun hala oluşturulmuş olmaması, Liglerin başlamasına az bir zaman kalması, kaliteli oyuncuların takımlarla çoktan anlaşmaya varması 1926 Bulancakspor'un önünde bulunan en büyük handikaplardır. Dileriz bu büyük kulüp kendi isminin ve ağırlığının farkına varıp tez zamanda toparlanır ilçenin önde gelen isimleri Koca çınar'a sahip çıkıp, tarih sayfalarından silinmesine izin vermez.
Geçtiğimiz sezon büyük özveri ile oluşturulan takımdan geriye oyuncu kalmadı.

1926 Bulancakspor'un geçen sezonki oyuncuların tamamı yeni sezon öncesi şampiyonluk adayı güçlü takımlara transfer yaptılar. Geçen sezon 1926 Bulancakspor'da ki maliyetlerinin altı yedi misline güçlü takımlarla anlaşırlarken 1926 Bulancakspor ise takımın tamamını kaybederek büyük kan kaybetti. Geçen sezon 10-15 bin lira maliyetlerle takıma kazandırılan Hakan Bozkurt Dersimsporla, Muhammet çağlar Tavşanlı linyitsporla, Junior Toure Beylikdüzü Belediyesporla, Ersin Demiral Bartınsporla, Murat Kalkan Şarkışla Belediyesporla, Murat Ulu Beykozspor'la geçen sezon maliyetlerinin 5-6 misli rakamlarla anlaştılar. Takım kaptanı Ali Demir yine BAL’ın iddialı takımlarından Maltepesporla anlaşırken, Mustafa Zorlu Ünyesporla anlaşmaya vardı. Geçen sezon başı takıma dahil edilen Emre Çağlar BAL ligi transfer rekoru bir rakamla Bartınsporla anlaşmaya vardı. Geçen sezon başı bu takım oluşturulurken yoğun çaba ve emek harcanmış 1926 Bulancakspor'un son zamanların en iyi kadrosunu kurduğu bir sonraki sezon yapılacak iki üç tecrübeli oyuncu takviyesiyle şampiyonluğun en büyük adayı olacağı düşünülmekteydi.

Şimdi her şey sil baştan tekrar yapılandırılıp aynı yollardan tekrar geçilmek zorunda olması 1926 Bulancakspor'u maddi olarak çok yoracaktır. Ayrıca Yönetim kurulunun hala oluşturulmuş olmaması, Liglerin başlamasına az bir zaman kalması, kaliteli oyuncuların takımlarla çoktan anlaşmaya varması 1926 Bulancakspor'un önünde bulunan en büyük handikaplardır. Dileriz bu büyük kulüp kendi isminin ve ağırlığının farkına varıp tez zamanda toparlanır ilçenin önde gelen isimleri Koca çınar'a sahip çıkıp, tarih sayfalarından silinmesine izin vermez.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.