BULANCAK SONUNDA TEKSAS'A DÖNDÜ!

GÜNDEM 12.07.2017 - 12:20, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 4019+ kez okundu.
 

BULANCAK SONUNDA TEKSAS'A DÖNDÜ!

Geçtiğimiz hafta ardı ardına Bulancak'ta yaşanan silahlı yaralama olayları vatandaşları bir hayli tedirgin etmeye başladı.
Pazar akşamı Bulancak Cumhuriyet Meydanı İskelebaşında yaşanan silahlı tartışmada bir kişi ağır yaralandı. Alınan bilgiye göre sahilde mısır satan bir gencin yine sahilde cafe işleten bir kişi ile arasında münakaşa yaşadığı ve ardından yaşanan sözlü tartışma sonrası silahların konuştuğu öğrenildi. Olay sonrası yaralı sağlık ekipleri tarafından ambulansla Giresun Prof. Dr. İlhan Özdemir Devlet Hastanesine kaldırılarak ameliyata alındı. Olay yeri emniyet ekipleri tarafından kontrol altına alınarak güvenlik sağlandı. SAHİLDE Kİ BAŞIBOŞLUK EN BÜYÜK NEDEN Sahil kenarında oluşturulan ve kimsenin ses çıkarmadığı cafe ve çay ocaklarının işletmecileri arasında uzun zamandan beri tartışmalar yaşanan Bulancak'ta birilerinin bu olaya dur demesi gerekiyor. Her isteyenin bir tezgah atıp, satış yapmasının bu sonuçları doğurması ilçe halkını tedirgin ederken, yetkililerin ise buna göz yumması Bulancak'ı yaşanamaz bir hale getirmeye başladı. Gerek sahil şeridi boyunca gerekse yürüyüş parkında bulunan satıcıların yetkililer tarafından kontrole alınarak ikili münakaşaların çıkmamasını isteyen vatandaşlar, "Son günlerde yaşanan tartışmalar özellikle de silahlı yaralamalar, ilçe halkı olarak herkesi tedirgin ediyor. Bu tür olayların son bulmasını ve ilçemizin huzurlu bir ilçe olmasını bekliyor, yetkilileri göreve davet ediyoruz" dediler.
Geçtiğimiz hafta ardı ardına Bulancak'ta yaşanan silahlı yaralama olayları vatandaşları bir hayli tedirgin etmeye başladı.

Pazar akşamı Bulancak Cumhuriyet Meydanı İskelebaşında yaşanan silahlı tartışmada bir kişi ağır yaralandı. Alınan bilgiye göre sahilde mısır satan bir gencin yine sahilde cafe işleten bir kişi ile arasında münakaşa yaşadığı ve ardından yaşanan sözlü tartışma sonrası silahların konuştuğu öğrenildi.

Olay sonrası yaralı sağlık ekipleri tarafından ambulansla Giresun Prof. Dr. İlhan Özdemir Devlet Hastanesine kaldırılarak ameliyata alındı. Olay yeri emniyet ekipleri tarafından kontrol altına alınarak güvenlik sağlandı.

SAHİLDE Kİ BAŞIBOŞLUK EN BÜYÜK NEDEN

Sahil kenarında oluşturulan ve kimsenin ses çıkarmadığı cafe ve çay ocaklarının işletmecileri arasında uzun zamandan beri tartışmalar yaşanan Bulancak'ta birilerinin bu olaya dur demesi gerekiyor. Her isteyenin bir tezgah atıp, satış yapmasının bu sonuçları doğurması ilçe halkını tedirgin ederken, yetkililerin ise buna göz yumması Bulancak'ı yaşanamaz bir hale getirmeye başladı.

Gerek sahil şeridi boyunca gerekse yürüyüş parkında bulunan satıcıların yetkililer tarafından kontrole alınarak ikili münakaşaların çıkmamasını isteyen vatandaşlar, "Son günlerde yaşanan tartışmalar özellikle de silahlı yaralamalar, ilçe halkı olarak herkesi tedirgin ediyor. Bu tür olayların son bulmasını ve ilçemizin huzurlu bir ilçe olmasını bekliyor, yetkilileri göreve davet ediyoruz" dediler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.