Bulancak'ta çöp derdi sona erdi

GÜNDEM 12.07.2017 - 11:33, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2770+ kez okundu.
 

Bulancak'ta çöp derdi sona erdi

Bulancak Belediyesi Bulancak'ta biriktirdiği çöpleri, Görele Çavuşlu'ya kurulan Katı Atık Depolama Tesislerine taşıyor.
   Bulancak Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından Bulancak genelinde toplanan çöplerin Çavuşlu'ya taşınma işlemi başladı. Dün başlanılan ilk taşıma işlemine Belediye Başkanı Recep Yakar ve Temizlik İşleri Müdürü Ertuğrul Yıldız refakat etti. Belediye Başkanı Yakar, Bulancak'ta da çöp sorununun artık tarihe karıştığını kaydederek, toplanılan çöplerin bundan sonra aktarma istasyonuna toplanılarak oradan da Çavuşlu'da ki tesise gönderileceğini kaydetti. Çöplerin sızdırmaz konteynırlı araçlarla Çavuşlu’daki Katı Atık Depolama Tesislerine gönderileceğini belirten Başkan Yakar, damperli araçtan ilk çöpü kendisi dökerek Bulancak halkına müjde verdi. 
Bulancak Belediyesi Bulancak'ta biriktirdiği çöpleri, Görele Çavuşlu'ya kurulan Katı Atık Depolama Tesislerine taşıyor.

 

 Bulancak Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından Bulancak genelinde toplanan çöplerin Çavuşlu'ya taşınma işlemi başladı. Dün başlanılan ilk taşıma işlemine Belediye Başkanı Recep Yakar ve Temizlik İşleri Müdürü Ertuğrul Yıldız refakat etti.

Belediye Başkanı Yakar, Bulancak'ta da çöp sorununun artık tarihe karıştığını kaydederek, toplanılan çöplerin bundan sonra aktarma istasyonuna toplanılarak oradan da Çavuşlu'da ki tesise gönderileceğini kaydetti. Çöplerin sızdırmaz konteynırlı araçlarla Çavuşlu’daki Katı Atık Depolama Tesislerine gönderileceğini belirten Başkan Yakar, damperli araçtan ilk çöpü kendisi dökerek Bulancak halkına müjde verdi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.