HİZMET ÜRETMEK İÇİN UĞRAŞIYORUZ

SİYASET 03.07.2017 - 18:58, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2935+ kez okundu.
 

HİZMET ÜRETMEK İÇİN UĞRAŞIYORUZ

AK Parti Bulancak İlçe Başkanı Sakallıoğlu, Bektaş Yayla yolunda asfaltlama çalışmalarının başladığının müjdesini verdi.
AK Parti Bulancak İlçe Başkanı Esat Sakallıoğlu, Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli'nin Bulancak Cumhuriyet Meydanında verdiği Bektaş Yayla yolu sözünün yerine getirilme sürecinin başladığını söyledi.Başkan Sakallıoğlu, Başbakan Yardımcısı Canikli'nin Bulancak ve bölge halkına verdiği yayla yolu asfaltlanması sözünün ilk adımının atılmasının mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.Hafta sonu beraberinde ki ekiple birlikte sıcak asfalt çalışmalarına başlanan Bektaş Yayla yolunda incelemelerde bulunduğunu hatırlatan Başkan Sakallıoğlu, "En büyük hayalimizi gerçekleştirme noktasında ilk adımı atmamıza vesile olan, işin planlanmasından itibaren maddi ve manevi yardımlarını esirgemeyen Sayın Bakanımız ve Başbakan Yardımcımız Nurettin Canikli'ye, Giresun Milletvekillerimiz Sayın Sabri Öztürk ve Cemal Öztürk'e ve süreci takip edecek olan Özel İdare Müdürü ve şeflerime şimdiden Giresun ve Bulancak halkı adına teşekkür ederim" dedi.Bölgede ki en önemli sorunlardan biri olan Bektaş Yayla yolunun bu şekilde çözüme kavuşmasının büyük bir ihtiyacı ortadan kaldıracağını dile getiren Sakallıoğlu, "Çalışmalarımızda öncelik, insanımızın önceliğidir. Siyaset yapmak için uğraşmıyoruz, hizmet üretmek için uğraşıyoruz. Rakiplerimizin dedikodularına vakit ayırmak yerine milletimizin ihtiyaçlarını gidermeye vakit ayırıyoruz. Bölgemizi ve insanımızı bir üst noktaya taşımak, gelişen dünyamızda hak ettiği yere ulaştırmak için gece gündüz çalışıyoruz. Bu çalışmalarda bize yardımcı olan bütün kurumlarımıza, teşkilat mensubu arkadaşlarımıza oylarıyla bize destek olan çok kıymetli halkımıza ve tıkandığımız her noktada önümüzü ve ufkumuzu açan başta Başbakan Yardımcımız Nurettin Canikli olmak üzere bütün milletvekillerimize teşekkür ediyoruz" diye konuştu. 
AK Parti Bulancak İlçe Başkanı Sakallıoğlu, Bektaş Yayla yolunda asfaltlama çalışmalarının başladığının müjdesini verdi.
AK Parti Bulancak İlçe Başkanı Esat Sakallıoğlu, Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli'nin Bulancak Cumhuriyet Meydanında verdiği Bektaş Yayla yolu sözünün yerine getirilme sürecinin başladığını söyledi.
Başkan Sakallıoğlu, Başbakan Yardımcısı Canikli'nin Bulancak ve bölge halkına verdiği yayla yolu asfaltlanması sözünün ilk adımının atılmasının mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.
Hafta sonu beraberinde ki ekiple birlikte sıcak asfalt çalışmalarına başlanan Bektaş Yayla yolunda incelemelerde bulunduğunu hatırlatan Başkan Sakallıoğlu, "En büyük hayalimizi gerçekleştirme noktasında ilk adımı atmamıza vesile olan, işin planlanmasından itibaren maddi ve manevi yardımlarını esirgemeyen Sayın Bakanımız ve Başbakan Yardımcımız Nurettin Canikli'ye, Giresun Milletvekillerimiz Sayın Sabri Öztürk ve Cemal Öztürk'e ve süreci takip edecek olan Özel İdare Müdürü ve şeflerime şimdiden Giresun ve Bulancak halkı adına teşekkür ederim" dedi.
Bölgede ki en önemli sorunlardan biri olan Bektaş Yayla yolunun bu şekilde çözüme kavuşmasının büyük bir ihtiyacı ortadan kaldıracağını dile getiren Sakallıoğlu, "Çalışmalarımızda öncelik, insanımızın önceliğidir. Siyaset yapmak için uğraşmıyoruz, hizmet üretmek için uğraşıyoruz. Rakiplerimizin dedikodularına vakit ayırmak yerine milletimizin ihtiyaçlarını gidermeye vakit ayırıyoruz. Bölgemizi ve insanımızı bir üst noktaya taşımak, gelişen dünyamızda hak ettiği yere ulaştırmak için gece gündüz çalışıyoruz. Bu çalışmalarda bize yardımcı olan bütün kurumlarımıza, teşkilat mensubu arkadaşlarımıza oylarıyla bize destek olan çok kıymetli halkımıza ve tıkandığımız her noktada önümüzü ve ufkumuzu açan başta Başbakan Yardımcımız Nurettin Canikli olmak üzere bütün milletvekillerimize teşekkür ediyoruz" diye konuştu. 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.